Vrijheid

Vrijheid staat hoog op mijn lijstje van dingen die voor mij belangrijk zijn om gelukkig te zijn. Ik hou er niet van om in een keurslijf te leven en van alles te moeten omdat het maar zo hoort. Maar helaas werkt het zo vaak wel in het leven.

Want wat is vrijheid als je iedere dag van 9 tot 5 op kantoor moet zitten.
Je alleen vakantie kunt opnemen als het de baas uitkomt.
Je maar 3 weken achter elkaar vakantie op mag nemen.
Sorry maar daar wordt ik dus niet blij van.

Ik vind het best leuk om te werken op zijn tijd.
Ik heb werk ook nodig om me te kunnen ontplooien en me nuttig te voelen.
Om me persoonlijk te ontwikkelen en om als mens te groeien.
Maar toch voelde ik me vaak een gevangene, een slaafje als ik iedere dag weer die gang naar mijn werk moest maken. Ik miste de vrijheid om de dingen op mijn eigen manier te doen. Om te werken waar en wanneer ik wilde. Om mijn eigen tijd in te delen. En ga zo maar eventjes door.

Van gevangene op je werk op weg naar vrijheid.
Voel jij je ook als een gevangene op je werk.

Vrijheid door locatie onafhankelijk ondernemen.

Maar ja hoe doorbreek je bovenstaand patroon. Dat is toch wel even een dingetje. Want Ja, werken voor een baas brengt je wel zekerheid. En die rekeningen die moeten toch iedere maand betaald worden. En zo bleef ik dus maar hangen in bovenstaand patroon. Maar werd ik hier gelukkiger van……….?

Ik had een zetje nodig om tot andere inzichten te komen. Om daadwerkelijk de stap te nemen die zou leiden naar meer vrijheid. Om mijn mindset te veranderen. Want ja, er moest iets veranderen om daadwerkelijk gelukkig te worden met mijn werk.

En toen kwam ik deze slogan tegen : VAN SLAAF VAN JE WERK… NAAR VRIJHEID DOOR LOCATIE-ONAFHANKELIJK ONDERNEMEN.

Van slaaf van je werk.... naar Vrijheid door locatie onafhankelijk ondernemen. 

https://www.paypro.nl/producten/Digital_Nomad_E-Course/72931/
Van slaaf van je werk…. naar vrijheid door locatie -onafhankelijk ondernemen.

En dat sprak mij natuurlijk wel aan. Ik kon natuurlijk wel blijven dromen over verandering. Maar zonder actie zal er nooit iets gebeuren. Het was even een investering. Maar een investering in mezelf op weg naar meer geluk. En ik dacht misschien spreekt jou dit ook wel aan. Dus ben jij bereid om verandering in je leven toe te laten en je lifestyle stapje voor stapje te gaan veranderen. Klik dan hier voor meer info.