De Vital 5 - 5 Sleutelproducten voor een energiek leven.

Een goede gezondheid bestaat uit het maken van bewuste keuze’s
De keuze om gezond te eten, voldoende te bewegen, voldoende water te drinken, voldoende slaap te nemen.
Maar ondanks alle gezonde keuze’s die je maakt lukt het niet altijd om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Met de voedingssupplementen van Forever kan dat. Deze voedingssupplementen zijn gemaakt van de beste ingrediënten, geteeld en geoogst uit de beste bronnen en geproduceerd met de meest geavanceerde technieken.

Er zijn veel supplementen op de markt, daarom heeft Forever Living de Vital 5 ontwikkeld. Met 5 sleutelproducten die een perfecte aanvulling vormen op een gezonde levensstijl.

 

De Vital 5

De Vital 5 van Forever living Products biedt 5 sleutelproducten die samen de basis vormen voor een vitaal leven. Deze producten zorgen ervoor dat jij alles binnen krijgt om je gezondheid optimaal te ondersteunen. Met deze box kun je 30 dagen voorruit.

Alle supplementen uit de Vital 5 box zijn natuurlijk ook los te bestellen.

De vital 5 zorgt voor alle lichaamsfuncties op 5 verschillende vlakken met Natuurlijke ondersteunende supplementen

 • Met de Aloë Vera dranken zorg je voor een optimale spijsvertering
 • Met de Active Pro B ondersteun je je darmflora
 • De Daily zorgt ervoor dat je alle essentiele mineralen en vitamines binnenkrijgt
 • Arctic Sea is rijk aan Omega 3 vetzuren
 • En de Argi+ is goed voor je bloedbanen en spieren.

Kortom met de Vital 5 geef je een groot onderhoud aan heel je lichaam.

De Producten in de Vital 5

In de box zit 4 liter Aloë drank. Je kunt kiezen uit de smaken Naturel, Berry, Peach of Freedom.  Door het drinken van de Aloë drank ga jij je spijsvertering ondersteunen. Het drinken van de Aloë Vera zorgt ervoor dat voedingsstoffen en de supplementen die je slikt beter worden opgenomen. Aloë vera bevordert het natuurlijke afweersysteem*. Onze Forever Aloe Vera Gel komt met 99,7% pure aloë vera gel heel dicht in de buurt van dit natuurlijke product! Het is bijna alsof je op een aloë vera plantage staat,
het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het
International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.
N.B. Glutenvrij * Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating 

Niks vervelender dan last hebben van een ‘onrustige buik’.

Pro-B biedt 8 miljard CFU aan levende bacteriën in een uitgebalanceerde mix van 6 stammen, speciaal ontworpen met zink dat bijdraagt aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
 • Helpt je stofwisseling dankzij Zink 
 • Een mooie aanvulling op een gezonde levensstijl
 • Bevat 6 bacteriestammen, waaronder Lacticaseibacillus rhamnosus (Lactobacillus rhamnosus)
 • 8 miljard KVE (Kolonie Vormende Eenheden) per capsule
 • De bacteriestammen worden goed beschermd voor optimale stabiliteit en zodat ze levend aankomen waar ze horen
 • Vegetarisch
 • Bevat geen soja
 • Geen allergenen

Forever Daily is je dagelijkse vitamine-steuntje in de rug. Het supplement bevat een optimale combinatie van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Het bevat onder meer de vitamines A, B, C, D, én E.  De Daily is een multivitamine preparaat en  bevat 55 verschillende soorten essentiële vitaminen en mineralen. Deze zijn onmisbaar in ons lichaam en je moet deze binnen krijgen via voeding. Ons lichaam maakt deze zelf niet aan. Met 2 capsules per dag krijg je 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid binnen. Je zult merken dat je meer energie krijgt door het gebruiken van dit preparaat.

Forever’s  Arctic Sea ‘supplement van de zee’ is rijk aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Ons lichaam heeft deze vetzuren nodig, maar kan ze zelf niet aanmaken. Omega-3 vetzuren hebben een gunstige werking op het hart. DHA is bovendien goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een minimale dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. N.B. Bevat allergenen zalm, ansjovis, kabeljauw

ARGI+ helpt je om de hele dag actief te blijven en optimale prestaties te leveren. Een ideale voedzame drank voor sportieve mensen. Zeker voor sporters met een hoge spierbelasting. ARGI+ bevat het aminozuur L-Arginine en verschillende vitamines. Arginine  is een bouwstof voor onze spieren. 
De arginine zorgt ervoor dat onze aders ontspannen waardoor ons bloed beter kan stromen en ook meer zuurstof kan opnemen. De vitamines B6, B9 en B12 dragen bij aan extra energie in geval van vermoeidheid. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de spierfunctie.

Met de Vital 5 heeft u de juiste producten in huis om een gezonde levensstijl te ondersteunen.

family gezond Vital 5