Vakantiekilo’s

Wat een heerlijk weer is het nog even hier in Nederland hé, nog even lekker nagenieten dus.  Heb jij een heerlijke relaxte vakantie gehad? Even lekker de boel de boel gelaten? Want dat is natuurlijk precies waar de vakantie toe dient. Even nergens aan denken maar lekker genieten van elkaar, van de vrijheid, even niets hoeven en doen waar je zin in hebt.

Maar dan kom je thuis en ga je op de weegschaal staan en al die kilo’s die er voor de vakantie vanaf waren zitten er nu voor een deel weer aan. 
Balen nietwaar? En vind dan maar weer eens de motivatie om door te gaan. En die vakantiekilo’s snel weer kwijt te raken.

Vakantiekilo's
Vakantiekilo’s

Vakantiekilo’s hoe raak je ze kwijt

Je herkent het misschien wel: Tot de zomervakantie ben je enorm gemotiveerd om af te vallen. Je wil er goed uitzien in bikini/ badpak of zwembroek en je hebt daar veel voor over.
Tijdens de vakantie echter hou je totaal geen rekening met een dieet: Je eet en drinkt waar je zin in hebt zonder beperkingen. Na de vakantie ga ik wel verder met lijnen denk je dan.
Maar na de vakantie ontbreekt de motivatie, het ritme en het doel. Hoe zorg je dat de vakantiekilo’s er af gaan en je in de herfst/ winter op je gewicht blijft ?

Veel water drinken

Vakantiekilo’s bestaan niet uitsluitend uit vet. Een groot deel bestaat uit vocht, wat er snel weer af kan. Door een lange vlucht/ autorit, ander leefpatroon hou je waarschijnlijk extra vocht vast. Start zodra je thuiskomt met weer minimaal 2 liter water te drinken, dat klinkt misschien tegenstrijdig maar je zal zien dat de eerste kilo’s snel weer verdwijnen.

Kom weer in je normale ritme

De grootste valkuil waar je in kan belanden is hetzelfde ritme aan te blijven houden als tijdens de vakantie: Meer alcohol, meer ongezonde tussendoortjes, minder bewegen. Bouw dit ritme zo snel mogelijk af totdat je weer het juiste ritme en een gezond leefpatroon hebt gevonden.

Hou je doel in de gaten

Met welk doel zou je weer willen afvallen ? De volgende zomervakantie is nog ver weg en binnenkort wordt het weer kouder en kan je je lichaam weer verbergen met dikkere kleding. Allemaal redenen waardoor de motivatie afneemt.
Probeer een nieuwe motivatie te zoeken. Of realiseer je dat het elk jaar moeilijker wordt om opnieuw af te vallen door een stijgende leeftijd en/of een continue jo-jo effect. Dan is het beter en gezonder om je streefgewicht vast te houden.

Pas je dieet aan

Het is nog steeds zomer. Dat betekent dat je anders eet en drinkt dan in de winter. Maak daar gebruik van door veel fruit en sla te eten. Gril je vlees op bijvoorbeeld op de bbq. Ook veel water drinken houdt het hongergevoel weg.

Vakantiekilo's je bent ze zo kwijt als je weer gezond gaat eten.
Vakantiekilo’s je bent ze zo kwijt als je weer gezond gaat eten.

Terug op de Rit met C9

Zet jezelf weer terug op de Rit met C9. Ik ben er helemaal fan van. Het helpt mij ieder jaar weer om de draad weer snel op te pakken.

De C9 brengt je stofwisseling weer in balans en zorgt ervoor dat je minder zin hebt om te snacken. Je suikerbehoefte neemt af, je voelt je weer schoon en krijgt daardoor vanzelf meer zin in gezond voedsel. Doordat je in 9 dagen gegarandeerd een aantal kilo’s en cm’s kwijtraakt heb je de slag weer snel te pakken. En wil je nog meer kilo’s afvallen, Dan kun je gelijk door met ons FIT programma

Mijn ervaring met de C9 van Forever living.
Met C9 ben jij die Vakantiekilo’s zo weer kwijt