Tips voor HSP – De juiste Mindset

Je leest dit omdat jij waarschijnlijk net als ik HSP bent. En hier toch wat mee struggled. Alles loopt niet precies zo als jij voor ogen had. Je loopt tegen je grenzen aan. Privé maar ook in je werk. En dat kan natuurlijk wel eens frustraties opleveren. Want zeg eens eerlijk “Wat maakt jou gelukkig?” Waar verlang jij nu het allermeeste naar? Wist jij dat je dat alles te maken heeft met een juiste Mindset.

Verlangen versus Realiteit

Maak je dromen waar met de juiste mindset.
Waar droom jij van?

We hebben allemaal onze dromen en verlangens maar denken dat het moeilijk is om deze te realiseren. Want we hebben natuurlijk ook te maken met de verwachtingen van de maatschappij. We hebben geld nodig om te leven en voor ons gezin te zorgen. En er wordt van alles van ons verwacht. We moeten dit, we moeten dat. En die dromen die moeten maar eventjes wachten. Want het komt nu eventjes niet uit. Maar ondertussen ben je niet gelukkig. Er moet toch meer zijn en het moet toch anders kunnen maar hoe dan? En misschien rol jij net als ik van de ene Burn out in de volgende. Totdat ik erachter kwam dat je met een juiste Mindset het tij kan keren.

Wat als geld geen rol zou spelen

Wat als geld geen rol zou spelen? Heb jij je dat wel eens afgevraagd? Wat zou je dan veranderen in je leven. Ik heb me dat de laatste tijd nogal eens afgevraagd. Wat als geld geen rol zou spelen? Wow, als ik daarover fantaseer ………… ja wat dan…….?

Stoppen met werken lijkt aanlokkelijk, Lekker reizen of misschien gaan emigreren naar een warm land. Maar zou dat nietsdoen na een tijdje ook niet gaan vervelen. Want tenslotte wil ik ook voldoening in mijn leven. Iets doen waar ik goed in ben want dat geeft me energie. Een eigen bedrijf en werken op mijn manier. Ik droom daar al jaren van. Maar ik beschikte niet over de juiste Mindset om dat te realiseren.

Maak je dromen waar. Zorg dat je de juiste Mindset hebt.
Dromen vs realiteit.

Lekker vanuit huis werken, eigen baas zijn. Maar ja gaat dat wel lukken. En een eigen bedrijf beginnen dat kost geld. En wat als het nu niet lukt?
Tja wat als geld geen rol zou spelen? Ik zou een leuk spiritueel winkeltje beginnen of een Mindfulness praktijk opzetten aan zee. Met massages, Reiki, Klankschalen. Een Bed en Breakfast misschien. Mensen helpen om beter met hun energie om te gaan. En ze adviseren over de helende kracht van Aloë Vera. Ik weet tenslotte uit eigen ervaring dat heel veel mensen hierbij gebaat kunnen zijn. Vooral bij een heerlijke C9 reinigingskuur kunnen heel veel mensen baat hebben om meer energie te verkrijgen en beter in hun vel te komen. En zo fantaseerde ik nog even verder. Want ja, eigenlijk ben ik daar al mee bezig en dit kan ook zonder een grote zak met geld. Dus waarom niet wat meer mijn focus leggen op wat wel zou kunnen. En op die manier mijn dromen uit te laten komen.

De juiste Mindset

Met de juiste mindset kun jij jouw dromen waarmaken.
Met de juiste Mindset kun jij jouw dromen waarmaken

Zo zie je maar met de juiste Mindset kun jij alles bereiken wat je maar wilt.
Mindset heeft alles te maken met overtuigingen. En zoals je misschien wel hebt gemerkt zijn wij als HSP sterren in het opslaan van negatieve overtuigingen. Ooit is jouw gezegd, “dat kun jij toch niet” of ” dat is niet voor ons weggelegd” En Voila jij bent dit gaan geloven. Dit geld ook voor mijzelf. Jarenlang mezelf wijsgemaakt dat ik niet goed genoeg was, dat ik dingen niet kon. Dat het voor anderen makkelijker was. Maar dat is natuurlijk niet zo. Als je gelooft in jezelf en in je eigen kunnen, dan kun je nl. veel bereiken. Dus verander je Mindset en je zult zien dat ook jouw leven gaat veranderen.

Ik ben benieuwd Wat zijn jouw lang gekoesterde dromen?

De juiste Mindset is de weg naar een mooi leven.

de juiste mindset


De juiste Mindset ontwikkelen kun je leren. Neem bijvoorbeeld Maarten Oostland. Hij had een goede baan bij google. Kon alles kopen wat zijn hartje begeerde. Maar toch was hij niet gelukkig. En ook hij vroeg zich af “Wat als geld geen rol zou spelen” En met een paar simpele aanpassingen leeft hij nu het leven wat hij voor ogen heeft.

Inmiddels is hij hier zo enthousiast over dat hij dit graag met anderen wil delen. Want wat is er mooier dan met het simpel veranderen van je Mindset, gelukkiger in het leven te staan.

Omdat hij zo enthousiast is over deze simpele manier van het aanpassen van je Mindset heeft hij besloten om een cursus te maken voor alle mensen die klaar zijn om ook hun ideale leven te leven! Het is tijd geworden dat zijn visie over het pad naar een ideaal leven met een groter publiek wordt gedeeld. En daarom heeft hij nu een mooie aanbieding.

Ben jij er klaar voor om je droomleven te gaan leven?