Preferred Customer bij Forever Living

Ben je fan van de producten van Forever Living of wil je graag kennismaken met onze producten dan loont het echt de moeite om je in te schrijven als Preferred Customer bij Forever Living (oftewel gewaardeerde klant) want je geniet dan direct van 5% korting op al je aankopen.

Hoe wordt je preferred Customer bij Forever Living?

Allereerst ga je jezelf hier inschrijven. Vervolgens wacht je even op de mail van Forever met jouw inloggegevens en dan kun je je bestelling plaatsen.
De enige voorwaarde is dat jouw bestelling minimaal € 50,– moet bedragen.

Als Preferred Customer bij Forever Living geniet je vele voordelen. Allereerst krijg je als Preferred Customer bij Forever Living direct 5% korting op al je aankopen. En wordt je als eerste op de hoogte gehouden over alle nieuwe producten, acties en nieuws. 5% is leuk maar misschien wil je best wel wat meer korting. Ook dat is mogelijk, dus lees vooral nog even verder.

Hoe je 30% korting kunt verkrijgen

Ben je net als ik fan van onze producten en bestel je regelmatig dan is het zeker de moeite om eens te kijken naar deze mogelijkheid en in het vervolg 30% korting te krijgen op alles wat je besteld.

Wat moet je hiervoor doen:

Om als Preferred Customer bij Forever Living in aanmerking te komen voor de 30% korting koop je éénmalig een Start your Journey pakket. Deze kost in Nederland € 429,95 en bevat de favoriete producten van Forever Living.
(Dit zijn bijna allemaal ook mijn favorieten) Zo kun jij de producten zelf ervaren en misschien ook jouw enthousiasme over Forever met jouw omgeving delen.

Als preferred customer deel je jouw enthousiasme
Deel jouw enthousiasme


Door de aanschaf van dit pakket wordt je assistent supervisor en krijg je op al je volgende aankopen 30% korting. Ook hier zitten verder geen verplichtingen aan. Deze 30% korting blijft altijd geldig, dus verloopt niet als je een tijdje niets mocht bestellen.

Wil je dit pakket niet dan kun je ook binnen 2 maanden bestellingen plaatsen met een waarde van 2CC ( dit is ongeveer twv € 560,– waarover jij dan wel 5% korting krijgt. ) Ook dan wordt je assistent supervisor en krijg je op al je volgende aankopen 30% korting.

Start your Journey Pack

Het start your Journey pakket maakt dat je als Preferred Customer blijvend 30% korting kunt verkrijgen op de producten
Het Start your Journey Pakket voor Preferred Customers

Het Start your Journey pack is speciaal samengesteld voor de Preferred Customers bij Forever Living om op een eenvoudige manier kennis te maken met onze producten en ons verdienmodel. Door dit pakket aan te schaffen profiteer jij nl in het vervolg altijd van 30% inkoopkorting op alles wat je vervolgens aanschaft. Hier zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. Dus wil jij alleen maar af en toe onze producten gebruiken is dat helemaal prima.

Maar dit pakket biedt jouw ook de mogelijkheid om op een eenvoudige manier kennis te maken met ons verdienmodel. Want je kunt de producten zelf ervaren en tegelijkertijd jouw enthousiasme delen met je omgeving. Want dat is precies waar het verdienconcept van Forever Living om draait.

Dus wil jij een leuk centje bijverdienen van uit huis of zelfs een volwaardig inkomen opbouwen dan is dit zeker een goede start.

Maar laten we niet op de zaken voorruitlopen. Jij bent op zoek naar een leuke korting dus laten we eens kijken wat er in het start your journey pakket zit.

De inhoud van het Start your Journey pakket :

 • 1 x Argi+ sticks
  Argi+ bevat de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines. Gemengd met voldoende water vormt het de ideale voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. Argi+ geeft je lichaam de boost om de gehele dag  fit te blijven.
 • 1 x Forever Active Pro-B
  Niks vervelender dan last hebben van een “onrustige buik”. Meestal zijn onze darmen de boosdoener. Darmen in balans, betekent rust in je buik! Forever Active Pro-B bevat een geavanceerde mix van 6 bacteriestammen en biedt 8 miljard kolonie vormende eenheden (KVE). Het unieke omhulsel zorgt ervoor dat de fragiele ingrediënten in het supplement optimaal worden beschermd.
 • 2 x Aloë Ever Shield
  Deze heerlijke verzachtende deodorant stick is verrijkt met aloë vera gel en vrij van aluminiumzouten en alcohol. Heeft een lekkere frisse geur en ook heerlijk om te gebruiken na het scheren of waxen en op de gevoelige huid.
Forever Toothgel
 • 2 x Forever Bright Toothgel 
  Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. Een heerlijke tandpasta op basis van pure aloë vera gel. Een ander fijn ingrediënt is de bijenpropolis en deze tandpasta bevat geen fluoride.
 • 2 x Aloë Vera Gelly
  Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabiliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.
 • 2 x Aloë Heat Lotion
  Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Onmisbaar in iedere sporttas.
 • 2 x Aloë Propoliscreme
  Deze creme is heerlijk voor je handen en voeten. Het is een perfecte vochtinbrenger en beschermer en heeft een kalmerende werking op met name de gevoelige huid. De propolis creme bevat een rijke mix van aloë vera, bijen propolis en kamille extracten.
 • 2 x Aloë Lips
  Deze lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.
  Ook handig als eerste hulp stick bij bijvoorbeeld insectenbeten, kwallenbeten, droge plekjes, kleine snijwondjes en brandende en vermoeide ogen. Dus altijd handig om bij de hand te hebben.

Preferred Customer is kennismaken met onze favorieten

De producten in het start your journey pakket zijn zeker producten die je allemaal zult gaan gebruiken. Het zijn de favorieten van Forever Living. Maar zeker ook mijn favorieten en ik gebruik ze daarom ook regelmatig. Maar zoals je ziet krijg je 2 stuks van veel van onze producten. Dus je kunt ze eventueel ook delen met vrienden of familie of doorverkopen natuurlijk. Zodat jij direct je eerste klanten hebt. Dit hoeft natuurlijk niet. Want jij krijgt vanaf nu gewoon 30% korting op alles wat je besteld bij forever living. Maar lijkt je dit nu wel leuk, dan zijn hogere kortingen natuurlijk ook mogelijk. En heb je éénmaal een positie bereikt in het marketingplan van Forever dan behoud je voor altijd het bijbehorende kortingspercentage.