Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Online Geld verdienen met Omega

Wil jij ook geld verdienen met 5 minuutjes werk per dag?

Eenvoudig geld verdienen op je smarthphone

Online Geld Verdienen met Omega Gaat nog makkelijker met de Omega App. Want met de Omega app maak je van je smartphone een ware geldmachine! Geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt geld verdienen vanaf iedere plek waar je maar wilt. OMEGA is beschikbaar op alle Apple en Android toestellen, en natuurlijk ook op je laptop of pc.

Op weg naar een extra inkomen per maand

OMEGA biedt je mogelijkheid om een extra inkomen op te bouwen. Door je opbrengsten een tijdje te herinvesteren bouw je naar een hoger rendement per maand. Bent jij het ook zat dat je spaargeld bij de bank niks meer oplevert? Bij OMEGA kun je je geld laten groeien tot ongekende hoogte! Dus wacht niet langer en ga ook Online geld verdienen met Omega.

Kom in ons gezellige team dan sta je er niet alleen voor.

Wanneer je in ons team stapt zullen we je kosteloos begeleiden. En krijg je alle marketing materialen om snel van start te kunnen. Tevens hebben wij een actieve facebookgroep waarin wekelijks webinars worden georganiseerd. En waar je alle informatie vind die je nodig hebt.

Wat is Omega

Omega is een online marketingbedrijf met een winstdeling aspect. Het is een snelgroeiend bedrijf wat momenteel meer dan 1000 werknemers heeft. Het merk Omega is eigendom van Nautilius Investment Ltd,  geregistreerd in 2015 in Ras Al Khaimah, de Verenigde Arabische Emiraten, registratienummer IBC / 04/15/10598.

De leiding is in handen van Bartosz Nafalski (Directeur). Hij is ook de eigenaar en CEO van de consultinggroep Expedite Holding. Hij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en werkte o.a. als managing director bij Pepsi Co., Foodcare, Maspex en MK Café. 

Daarnaast is Lucas Bozek de Financieel directeur. Hij is ook eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd. En heeft vele jaren ervaring als FX-handelaar bij de Santander Bank.

Omega heeft als visie dat cryptocurrencies de wereld zoals wij die kennen zullen veranderen. 

Hoe je online geld kunt verdienen met Omega
Online Geld verdienen met Omega

Hoe kun je online geld verdienen met Omega?

Omega werkt met zijn eigen unieke active boxen. Je kunt al een active box aanschaffen vanaf € 10,–.

Een active box is een pakket waarmee je gekwalificeerd bent voor het doen van de online activiteiten om rente te ontvangen op jouw investering. Deze online activiteiten bestaan uit:

 • Het  dagelijks bekijken van een aantal advertenties 
 • 1 x per week een korte vragenlijst/enquête invullen 
 • 1x per week een opdracht zoals bijv. een filmpje bekijken op youtube, een nieuwsbericht lezen of een andere taak.

En hiervoor krijg je dan commissie.

Omega haalt het geld uit het aanbieden van onderzoeksresultaten, dat zijn de enquetes die wij invullen, advertentie verkoop, en het verkopen van ETH miningscontracten.

Wat je nog meer moet weten over Omega

 • Zodra je je eerste active box koopt start je direct met het verdienen van commissie
 • De commissies zijn afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen 
  € 10,–  max 22%
  € 25,–  max 24%
  € 50,–  max 27%
  €100,– max 30%
 • Het percentage van de boxen fluctueert afhankelijk van de marktwijzigingen (opbrengsten en koers).
 • Uitbetalen kan al vanaf € 10,-
 • In Omega wordt gebruik gemaakt van hun eigen token, de bitbond. Één bitbond, afgekort bb, staat gelijk aan één euro. Een bitbond is geen cryptocurrency.

 • Omega heeft plafonds ingebouwd tot wat je kan verdienen. De totale waarde van je active box(en) is bepalend tot wat je dagelijks mag uitbetalen uit je team bonus en je binairy bonus. Daarin geld een maximum van € 300.000,- per maand.

 • Vanaf 18 jaar mag je 1 account aanmaken per persoon. Meerdere personen op één adres is toegestaan.
 • Ondernemen blijft altijd een risico! Wij durven dat risico te nemen dankzij grondig onderzoek naar het bedrijf door een IT specialist en jurist. Commissies kunnen schommelen, houd daar alstublieft rekening mee. 
Online geld verdienen met Omega en een passief inkomen opbouwen.

Bouwen aan een passief inkomen

Hoe leuk zou het zijn om maandelijks een passief inkomen te ontvangen. Dit kun je bereiken door te compounden oftewel herinvesteren.  

Met een investering van € 100,- op een pakket van 6 maanden ontvang jij iedere dag ongeveer 0,71 cent aan commissie in je active box wallet.

Hoe hoger jouw inleg, hoe hoger jouw dagelijkse commissie waar je mee start, en hoe eerder je weer kan herinvesteren. Start je bijvoorbeeld met 10 active boxen van € 100,- dan is jouw dagelijkse commissie die je in je active box wallet ontvangt al € 7,14! Dit lijkt misschien niet veel maar je krijgt het voor 5 minuutjes werk.

Na een week of 2 weken kun jij dus al investeren in een nieuwe box en dat betekend meer commissie per dag. En zo zie je jouw inkomen per dag groeien. 

Door iedere dag je online ”activities” uit te voeren geef je dus je eigen geldboom water. Zoals al eerder aangegeven, hoe hoger jouw inleg, hoe hoger jouw dagelijkse commissie die je ontvangt in je active box wallet. En hoe sneller je groeit. 

Bij een totale waarde aan active boxen van € 50.000,- hou jij iedere maand tussen de € 1800,- á € 2000,- over per maand als passief inkomen. Dit is allemaal zonder team!

Wil jij nog sneller doorgroeien dan kan je er voor kiezen om een team te bouwen, zodat je ook daar aantrekkelijke bonussen voor ontvangt.

En daarna download je natuurlijk even het stappenplan om gelijk te beginnen. Heb je nog vragen schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder.

Laat je geld groeien met Omega
Sluit Menu
error: Content is protected !!