Wat maakt jou gelukkig?

geld verdienen met Futurenet
geld verdienen met Futurenet

Online Geld Verdienen met Futurenet

Wow, wat ik nu ontdekt hebt is helemaal geweldig. Online Geld verdienen met Futurenet. Het nieuwe Social Media Platform op Internet. Ik ben al een tijdje bezig met de mogelijkheden te ontdekken hoe je geld kunt verdienen op het Internet. En naast een heleboel onzin zijn er dus een aantal manieren waarmee er best wat te verdienen valt. Ik heb bijvoorbeeld geld verdient via Netwerkmarketing en Affiliate marketing waar ik in andere berichten al over heb geschreven. Maar Geld verdienen met Futurenet maakte mij helemaal flabbergasted. Ik was verbaasd, verbluft, overdonderd en natuurlijk ook helemaal in de wolken toen ik merkte dat dit echt potentie heeft. En dat het ook echt werkt en super gemakkelijk is. Ik zal het je hieronder even uitleggen. Dus lees even verder.

Wat is Futurenet

Je zult je misschien afvragen wat is Futurenet. Nu Futurenet is een online media platform zoals facebook waar je betaald krijgt voor je activiteiten. Dus plaats jij berichten, chat je met je vrienden of deel je iets leuks dan krijg je daar voor betaald. Je kunt hier lid van worden en de winst wordt met de leden gedeeld. Hoe leuk is dat. Ook kun je geld verdienen door het klikken op advertenties.  Hierover vertel ik je straks wat meer. Kijk eerst eens naar de video.

 Kijk de video en meld je hier gratis aan.

Online Geld verdienen met Futurenet

En ben je nieuwsgierig geworden waar ik zo enthousiast over ben en wil je ook echt Online Geld verdienen met Futurenet. Dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt investeren in adpacks, je kunt je inkopen in een matrix, en er zijn mogelijkheden met cryptocurrency.
geld verdienen met Futurenet

Adpacks

Om geld te verdienen met Adpacks zul je een klein bedragje moeten investeren. Je kunt deze namelijk kopen van $ 10,– en $ 50,–. En verder kost het je 5 minuten per dag van je tijd om te klikken op advertenties. Om precies te zijn moet je dus  10 advertenties per dag aanklikken en hier 30 seconden naar kijken. 

Deze adpacks verlopen nadat je 4 maanden hebt geklikt en dan hebben ze $ 12,– en $ 60,– opgeleverd. Dus een winst van 20%

Hoeveel rente krijg jij op de bank?

En dit kan best oplopen naarmate je meer adpacks koopt.

Je kunt dit helemaal zelf doen, maar je kunt ook een team opbouwen net als bij Netwerkmarketing en dan gaat het nog sneller.

Maar wat zijn nu eigenlijk adpacks

Als je adpacks koopt koop je eigenlijk advertentie tegoed. Je hoeft hier niets mee te doen want alleen het klikken op andermans advertenties levert je al een leuk centje op. Maar een bijkomend voordeel van dit systeem is, dat als je een eigen bedrijf hebt of een eigen website dat je die adpacks kunt gebruiken  om te adverteren. Want een adpack van $ 50,– is 800 kliks waard. Het wordt steeds populairder ook in Nederland dus een win win situatie voor ondernemers.

Kijk weer even naar het volgende filmpje en meld je gratis aan.

online geld verdienen met futurenet

Andere manieren om online geld te verdienen met Futurenet

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om online geld te verdienen met Futurenet zoals bijvoorbeeld de Matrix.

Als je enthousiast bent en een team gaat opbouwen kun je jezelf inkopen in een matrix. Ook dit gaat vanaf $ 10,– tot $ 1000,– . Je krijgt dan opbrengsten uit alles wat jouw team en de mensen daaronder weer aankopen. Maar ook uit de overspill van jouw upline krijg je gratis provisie.

Ook zijn er mogelijkheden om te investeren in cryptocurrency voor de liefhebbers of om eens mee te experimenteren. De  Futurocoin. Ik heb me daar zelfs nog niet zo in verdiept. Maar kom je in ons team dan wordt er in de nederlandstalige community van alles over uitgelegd.

Je vind hier presentaties over alle mogelijkheden die er zijn.

Wil jij alles weten over Online Geld Verdienen met Futurenet ?

Mijn persoonlijke ervaringen met Futurenet kun je hier lezen.

Meer informatie over Futurenet vind je op deze website.

Wil je graag een online presentatie zien over Futurenet. Meld je dan hieronder even aan om een Nederlands talige presentatie te bekijken waarin alles duidelijk wordt uitgelegd.
Je krijgt dan de gegevens in je mailbox.  Let op! Ontvang je geen mail kijk dan even bij de ongewenste mail. of neem contact met mij op via het contactformulier op deze site.

 

Online geld verdienen met Futurenet

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!