Online geld verdienen met Cryptocurrency

Online geld verdienen met Cryptocurrency, je hebt er vast wel eens iets over gelezen of gehoord. Maar hoe doe je dat nu precies? Een tijdje geleden kwamen er op facebook allerlei berichten langs van bekende nederlanders die geld verdienden met cryptocurrency. Dit waren nepberichten. Van een systeem die op die manier heel graag mensen naar binnen wilden lokken. Maar het klonk natuurlijk wel aanlokkelijk. En mijn nieuwsgierigheid was gewekt Maar hoe doe je dat nu echt online geld verdienen met cryptocurrency en vooral hoe doe je dat veilig.

online geld verdienen met cryptocurrency

Wat is cryptocurrency en hoe kun je daarmee geld verdienen.

Laat ik jullie eerst eens vertellen wat cryptocurrency nu precies is. En dan verder ingaan op hoe je online geld kunt verdienen met cryptocurrency.

Cryptocurrency zijn digitale munten en wordt ook wel het nieuwe geld genoemd. De bitcoin is hiervan de bekendste maar inmiddels zijn er vele verschillende soorten. Sommige zijn heel populair maar er zijn ook onbekendere soorten. En er komen regelmatig nieuwe munten bij. Investeren in Cryptocurrency is risicovol. Zeker als je er geen verstand van hebt. Maar zoals vaak bij risicovolle beleggingen kun je er ook veel geld mee verdienen.

online geld verdienen met bitcoins of andere cryptocurrency

Cryptocurrency kun je gebruiken zonder tussenkomst van een bank. Maar het is geen geld dat je in je handen hebt want het is digitaal. Dus hoe krijg je nu bitcoin of andere cryptomunten in je bezit en wat kun je ermee?

Wel hiervoor hebben ze een exchange in het leven geroepen. Misschien herinner jij je nog wel de tijd van voor de euro toen we nog regelmatig geld moesten wisselen als we door europa reisden. Bij elke grens had je toen een exchange ( grens wisselkantoor) .

bitvavo goede exchange om online geld te verdienen met cryptocurrency

Welnu Cryptocurrency kun je op dezelfde manier inwisselen (kopen en verkopen) via een exchange. Een van de bekendste en makkelijkste nederlandstalige exchanges is Bitvavo. Je kunt je eerste bitcoin hier gewoon kopen via ideal. Dus voor iedereen toegankelijk. Lees hier hoe je een account aanmaakt bij Bitvavo.

Online geld verdienen met Cryptocurrency

En dan zijn we dus direct aangekomen met de manier waarop je geld kunt verdienen met cryptocurrency. Want net als vroeger toen we nog Duitse Marken en Belgische Franken hadden. Had je te maken met een wisselkoers. Soms was de koers hoog als er veel vraag naar was en soms laag als er weinig vraag naar was. Nu heb je dat nog steeds met bijvoorbeeld dollars of Yen. Handelen in vreemde valuta heet Forex Trading. En ook daar kun je geld mee verdienen, maar daarover meer in een ander bericht.
Maar zo werkt dat dus ook met Cryptocurrency.

Online geld verdienen met cryptocurrency kan risicovol zijn.


Koop jij bijvoorbeeld vandaag 10 cryptomunten van € 10,– pst dan kost je dat € 100,–. Maar heb je geluk en gaan veel mensen deze munt aankopen dan kosten ze misschien morgen wel € 15,– pst. Verkoop jij ze dan dan heb 10 x € 15,– = € 150,– dus € 50,– winst. Andersom kan het natuurlijk ook gebeuren dat dan iedereen ze gaat verkopen den dat ze nog maar € 5,– waard zijn. Verkoop je ze dan, dan heb je € 50,– verlies. De truc is dan om rustig af te wachten tot hij weer omhoog gaat en jij winst kunt maken.

Ook zijn er mensen die de cryptomunten als lange termijn investering zien. Dus bijvoorbeeld bitcoin kopen en lange tijd vasthouden. Dit noemt men hodl. ( hold on for dear life – oftewel vasthouden voor een beter leven. ) Neem bijvoorbeeld de bitcoin die was op 18 juli 2010 $ 0.09 waard. Als je toen voor € 50,– bitcoins had gekocht was je nu millionair geweest.

Houd je emoties in bedwang als je online geld verdiend met cryptocurrency

Tussentijds is de bitcoin ook nog eens enorm ingestort. Dus je moet als je dit doet wel je emoties in bedwang kunnen houden. Want koop jij ze op een hoog moment en stort de markt in dan kan de waarde dus ook enorm zakken. Dit is gebeurde bijvoorbeeld in 2014 toen ging de waarde van de bitcoin van $ 1200,– terug naar $ 100,– dus raak je dan in paniek verlies je veel geld. Maar wacht je dan rustig af (hodl) dan is de investering van toen ad $1200,– nu alsnog ruim vertienvoudigd want inmiddels staat de bitcoin ruim boven de $ 15.000,–.
Je hoeft trouwens geen hele bitcoin te kopen, het kan ook in stukjes. Dus voor bijvoorbeeld $ 10,– kun jij ook een stukje bitcoin kopen.

2 manieren waarop iedereen online geld kan verdienen met cryptocurrency

Nu je dus weet hoe het werkt, denk je misschien dat dit alleen weggelegd is voor mensen die er veel verstand van hebben. Maar niets is minder waar. Ook jij kunt op een makkelijke manier leren om online geld te verdienen met Cryptocurrency.

 1. Met een automatisch trading systeem – Bitbroker trade
  Ik ga je hieronder uitleggen hoe dit werkt.
 2. Door zelf expert te worden – de cryptomasterclass volgen
  een uitgebreide online training waarin je alles wordt geleerd over cryptocurrency. Ook hierover dadelijk meer.
 3. Beide kan natuurlijk ook.

Bitbroker Trade

Zoals we hierboven al zagen moet je voor het geld verdienen door het aan en verkopen van cryptocurrency af en toe stalen zenuwen hebben. Tevens moet je ook de koersen in de gaten houden zodat je kunt inschatten wanneer je nu het beste kunt aankopen en verkopen. Ik heb het zelf een tijdje geprobeerd, maar ik gokte iedere keer verkeerd. Dacht ik dat ie omhoog zou gaan, zakte de koers en andersom. Dat schoot niet echt op dus. Totdat ik van een vriend hoorde van Bitbroker Trade.

Een passief inkomen verdienen met bitbroker trade.

Bitbroker trade is een platform die voor jou de aan en verkopen doet met een zogenaamde trading bot. Hiervoor betaal jij een percentage aan bitbroker trade van de winsten die jij behaalt. Je kunt al handelen vanaf €30,–

Hoe werkt Bitbroker trade

Je schrijft je in bij bitbroker trade en stort daarop een klein bedragje om de kosten te betalen ( ongeveer 10% van het bedrag waarmee je wilt gaan handelen) Credits noemen ze dit. Deze credits werken als een soort van prepaid tegoed. Dus als jij winst maakt worden de kosten hiervan betaald. En zijn de credits op dan stopt het systeem met handelen. ( je krijgt hier bericht van)

Daarnaast open je een rekening bij bijvoorbeeld Bitvavo en hierop stort jij met ideal een bedrag waarmee je wilt gaan handelen. Bijvoorbeeld
€ 100,00 Vervolgens koppel je deze aan elkaar. Klik hier voor een uitgebreid stappenplan.

Bitbroker trade koopt vervolgens cryptocurrency aan in kleine stukjes van minimaal € 25,– ( steeds 18% van het openstaande saldo) zodat je het risico spreid. Vervolgens worden deze weer verkocht zodra de cryptomunt gaat stijgen en boven het percentage uitkomt wat jij hebt aangegeven.
Aangeraden wordt om dit percentage te zetten op 2 a 2,5% zodat je de kosten eruit hebt en er bij stijging meerdere trades per dag kunnen plaatsvinden.

Maak een account aan bij bitbroker trade en begin eenvoudig met online geld verdienen met cryptocurrency

Daalt de munt dan blijven de cryptomunten gewoon staan totdat ze weer gaan stijgen. Eenmaal ingesteld heb je er verder geen omkijken meer naar. Het geld wat in euro’s op je rekening bij bitvavo staat kun je altijd weer afhalen. Of je laat de winst staan zodat je met steeds grotere bedragen kunt gaan traden.

Wil je dit eerst eens uitproberen zonder geld in te leggen schrijf je dan hier in. En ga naar de instellingen van de trader en kies voor simulator. Hiervoor moet je wel € 10,– aan credits storten op de rekening bij bitbroker trade. Dus ik zou zeggen leg dan ook een klein bedragje in bij bitvavo en profiteer gelijk van de koerswinsten. Het zou toch zonde zijn als je ziet dat er winsten gemaakt zijn en jij hier niet van meeprofiteerd.

De Crypto Masterclass

Denk je nu bij jezelf , ja dat is allemaal wel leuk en aardig dat automatisch traden. Maar ik hou het liever zelf in de hand. Volg dan de Crypto Masterclass. In deze uitgebreide training nemen Derek en Patrick je stap voor stap mee in de wereld van cryptocurrency en ga jij leren om zelf op een verantwoorde manier te handelen in cryptocurrency. Want zoals Patrick altijd zegt “Investeren zonder kennis is puur gokken”

Deze training is heel uitgebreidt en als je deze hebt weet jij echt alles over online geld verdienen met cryptocurrency.

Tevens krijg je nog heel veel extra’s als jij je inschrijft voor deze online masterclass. Je krijgt nl :

Leer alles over online geld verdienen met cryptocurrency in de online masterclass
 • De cryptomasterclass met 29 uren aan video lessen
 • Namen van 10 cryptoparels met 100 x potentie
 • Levenslang toegang inclusief updates
 • Het cryptoportfolio
 • de Bitcoinbijbel
 • Het ultieme investeringshandboek
 • Een pakket met 5 e-booken
 • Toegang tot de vip community zone
 • Het Million dollar template
 • De crypto belastinggids
 • Voortdurend nieuwe lessen en e-books
 • En natuurlijk een 100% niet goed geld terug garantie.
  Lees hier wat deze training en bonussen allemaal precies inhouden.
online geld verdienen met cryptocurrency

Twijfel je nog of deze training wat voor jouw is

Schrijf je dan in voor deze gratis online bitcoin trading. Dan leer je Derek en Patrick vast een beetje kennen. En krijg je ook veel waardevolle informatie.

Alles over cryptocurrency

En heb je toch geen zin om je al te veel te verdiepen in cryptocurrency maar wil je wel meeprofiteren van deze manier van geld verdienen dan is Bitbroker trade echt een geweldig alternatief.

eenvoudig online geld verdienen met cryptocurrency

Klik hier voor de instellingen en het stappenplan