Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Geld verdienen, het kan ook anders

Je kent dit gezegde vast wel “als je voor een dubbeltje geboren bent wordt je nooit een kwartje” 

Maar heb je je wel eens afgevraagd of dat waar is? Want waarom lukt het sommige mensen wel om een riant inkomen te vergaren en alles te doen waar ze van dromen?

Wat als ik jou een andere manier van werken kan laten zien !

Een manier van werken waarbij jezelf de hoogte van je inkomen kunt bepalen.  Waarbij je zelf bepaalt hoe vaak, hoe hard en met wie je werkt. En ook op welke manier je wilt werken. Zou je dan interesse hebben?
( natuurlijk is dit inkomen afhankelijk van je inzet. Je moet er wel wat voor doen.

Hoe laat jij je spaargeld groeien.
Online geld verdienen met Netwerkmarketing.

Sta jij open voor een andere manier van werken?

Neem het verhaal van Robert Kiyosaki, de schrijver van het boek Rijke Pa arme Pa. Zijn eigen vader had een goede opleiding genoten en een reguliere baan als hoofd onderwijzer. Een baan met een goed salaris dus ze waren zeker niet arm. Maar zijn vader werd nooit rijker als het inkomen dat hij met zijn baan kon verdienen.

De vader van zijn vriend echter had nooit een opleiding voltooid maar was er toch in geslaagd om een succesvol zakenman te worden.

Kijk hiernaast eens naar het  filmpje van Robert Kiyosaki waarin hij het verschil uitlegd tussen de adviezen die hij kreeg van deze twee vaders. En hoe de lessen van de “rijke” pa van zijn vriend ertoe hebben bijgedragen dat Robert op 47 jarige leeftijd met Pensioen kan.

Naar welk advies luister jij ? Ga jij door met het waarmaken van iemands anders dromen ? Of wil je nu weten hoe het anders kan?

Wat is netwerkmarketing

Netwerkmarketing we doen het eigenlijk allemaal. Want als jij  ergens enthousiast over bent vertel je dat door. Dat kan een product zijn of een goede film, een leuke vakantiebestemming, een winkel waar we goed zijn geholpen. Noem het maar op. We maken gratis reclame alleen krijgen we daar niet voor betaald.

Bij Netwerkmarketing zijn we ook enthousiast over het bedrijf, over de producten of over het verdienmodel. En we vertellen dat door aan een ieder die het maar wil horen. Deze mensen gaan het product gebruiken of stappen ook in, in het bedrijf waar jij zo enthousiast over bent en vertellen dit ook weer door. En zo bouw je dus een team op.

En omdat jij het bedrijf hebt geholpen aan die nieuwe klanten of medewerkers en deze ook adviseert of helpt met opstarten krijg jij een leuke provisie. Dit is in het kort even hoe netwerkmarketing werkt.

Netwerkmarketing, iedereen kan het

Vaak vallen mensen over het feit dat ze eerst geld moeten inleggen voordat ze geld kunnen gaan verdienen. Maar als jij serieus geld wilt verdienen met netwerkmarketing bouw je in feite aan je eigen bedrijf. En als je een eigen bedrijf opstart dan moet je ook investeren. In materialen, in producten, een winkelpand of kantoor huren enz. Met netwerkmarketing zijn de kosten niet zo hoog. En heb je je investering vaak al snel terugverdient.

Vaak krijg je ook diverse trainingen van het bedrijf waardoor jij ook persoonlijk gaat groeien. En worden er bijeenkomsten georganiseerd. Je krijgt hulp van je upline dus je staat er nooit alleen voor. Het is leuk en leerzaam en je kunt het doen van huis uit. Dus goed te combineren met kinderen of een betaalde baan. Zo kun je dus zonder al te grote risico’s jouw eigen bedrijf opzetten.  

De Vooroordelen van Netwerkmarketing

Zojuist heb je het filmpje gekeken van Robert Kiyosaki en natuurlijk ben je nieuwsgierig geworden naar deze methode.
Misschien is het nieuw voor je of heb je net als ik al eens iets van Netwerkmarketing gehoord, maar denk je dat het niets voor jouw is.
Want er doen zich heel veel vooroordelen over netwerkmarketing de ronde.

  1. Binnen netwerkmarketing verdienen alleen mensen aan de top.
  2. Netwerkmarketing is een piramide spel
  3. Je moet veel geld inleggen om te beginnen en als het niet lukt ben je het kwijt.
  4. Netwerkmarketing is iets voor dromers er zijn maar weinig mensen die hiervan kunnen leven.

Trek je niets aan van deze beweringen , want niets is minder waar. Dit zijn de woorden van de mensen die luisteren naar de “Arme Pa ” Mensen die vasthouden aan de schijnzekerheid van een vaste baan. Want waar blijft die zekerheid als het bedrijf je morgen op straat zet. En waar blijft je goede pensioen als ons geld steeds minder waard wordt of als de regering weer eens andere plannen maakt.

Wat als je meer vrije tijd, minder stress, een hoger inkomen, persoonlijke groei, en de vrijheid om te werken waar en wanneer jij wilt kunt combineren?

Laat me je eens voorstellen aan een aantal leuke netwerkmarketing bedrijven.

Sluit Menu
error: Content is protected !!