Mindfulness

Mindfulness is eigenlijk niets anders dan bewust aandachtig zijn.

Mensen hebben de vreemde neiging om de hele dag na te denken over zaken waar ze vaak toch niets aan kunnen veranderen. Door te veel te denken en teveel in je hoofd te gaan zitten raak je echter steeds meer vervreemd van je gevoel. Vaak houden we rekening met wat anderen van ons denken en wat anderen van ons verwachten. Daardoor zijn we vervreemd geraakt van wie we nu zelf eigenlijk zijn. En vooral van wat we nu zelf eigenlijk  belangrijk vinden. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en je vraagt je af :

Is dit nu alles? of  Wat wil ik nu echt?

We leven het leven op een manier wat van ons wordt verwacht maar maakt dat ons gelukkig? Het antwoord op deze vragen ligt uiteindelijk in onszelf opgesloten. Het vergt aandacht en geduld om erbij te komen. Vaak is het antwoord weggezakt in ons onderbewustzijn. We weten en voelen niet meer bewust wat we zelf nodig hebben om gelukkig te worden.

Creëer rust in je hoofd met mindfulness

Wat doet Mindfulness

Body Mind and Soul

Mindfulness is niets meer dan het loslaten van al die verwachtingen, oordelen en regels de we onszelf opleggen, zodat we de wereld weer helemaal kunnen ervaren.

Met mindfulness leer je om rustiger en weer zelfbewuster te worden. Om weer aandacht te hebben en te genieten van de simpele dingen in het leven. Gewoon door bewust aandachtig te zijn voor wat er NU op dit moment is. Hierdoor ga je ook weer tijdig stressverschijnselen en stress reacties herkennen.
Onder invloed van Stress verandert namelijk je belevingswereld. Je denken, voelen en waarnemen verandert en je reageert hierdoor ook anders. Je voelt namelijk niet meer wat je nodig hebt of wat goed voor je is.

Als Life en Mindfulness Coach heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Om me niet meer te laten meeslepen in het drama van het leven maar om aanwezig te zijn in het hier-en-nu en me regelmatig af te vragen wat is NU het probleem

Bewustzijnstrainingen

Reis naar binnen in 40 dagen

De Reis naar binnen in 40 dagen is een 40 daagse bewustzijnstraining waarmee je stapje voor stapje weer dichter bij je gevoel komt. Je wordt je steeds bewuster van je automatische gedachtepatronen. En je leert dat je met je gedachten, je overtuigingen en met je gevoelens je omstandigheden schept.

In 40 dagen neem ik je mee op reis in jouw gevoelswereld.

Dus heb Jij het Gevoel dat je Geleefd wordt en heb je het Constant Druk Druk Druk ! Hou Je altijd maar Rekening met Anderen en Weet je Bijna Niet meer Wat Je Nu Zelf Eigenlijk Wilt ?

Doe dan mee met de reis naar binnen in 40 dagen

online mindfulness training

Mindful Online Training

Mindfulness-Online een praktische training voor het ontwikkelen van de vaardigheden voor mindfulness. Een training waarvoor je niet de deur uit hoeft maar die je gewoon in je eigen tijd kunt volgen. Compleet met alle officiele Mindfulness oefeningen zoals ademhalingsoefeningen en de bodyscan.

Stap eens even uit die automatische piloot en ervaar hoe het nu met je gaat

Dus ben je het Beu om je Constant Opgejaagd, Gestrest en Gefrustreerd te Voelen en Wil jij Meer Rust in je Leven Ervaren, Minder Denken en Meer Genieten ?

Volg dan nu de 8 weekse Mindfulness Online Training

Kundalini Reiki Training

Kundalini Reiki is een vorm van Reiki waarbij je je energiekanalen gaat opschonen. Van stuit tot kruin. De energie kan hierdoor weer krachtiger door je chakra's stromen en je zult merken dat je hierdoor mentaal, fysiek en spiritueel weer beter in je vel gaat zitten.

Je kunt na afloop van deze cursus de energie gebruiken voor jezelf maar ook voor anderen.

Kundalini Reiki is een eenvoudige Reiki methode waarbij geen gebruik wordt gemaakt van de Reiki symbolen.  En daardoor gemakkelijk door een ieder toe te passen. 

Op een eenvoudige manier leren werken met de Universele energie van Reiki

Reis naar binnen in 40 dagen

De Reis naar binnen in 40 dagen is een 40 daagse bewustzijnstraining waarmee je stapje voor stapje weer dichter bij je gevoel komt. Je wordt je steeds bewuster van je automatische gedachtepatronen. En je leert dat je met je gedachten, je overtuigingen en met je gevoelens je omstandigheden schept. In 40 dagen neem ik je mee op reis in jouw gevoelswereld.

Dus heb Jij het Gevoel dat je Geleefd wordt en heb je het Constant Druk Druk Druk !
Hou Je altijd maar Rekening met Anderen en Weet je Bijna Niet meer Wat Jezelf Nu Eigenlijk Wilt ?

Doe dan mee met de Reis naar Binnen in 40 Dagen.

Want stel je eens voor dat je precies weet wat je wilt en dat je dat ook voor elkaar kan krijgen. Je onderneemt precies die stappen die nodig zijn om je doel te bereiken. Wetende dat je dat ook gaat bereiken ondanks de uitdagingen en moeilijkheden die je tegenkomt. Soms is het moeilijk en soms zal je twijfels hebben. Maar diep van binnen geloof jij dat het gaat lukken.

Niets of niemand houdt je tegen om daar te komen waar jij wilt zijn!

Als je je bewust wordt van je automatische gedachtepatronen en dat  je met je gedachten, overtuigingen en gevoelens je omstandigheden schept dan kun je zelf bepalen waar je reis naar toegaat.

Met deze 40 daagse bewustzijnstraining krijg je 40 dagen lang iedere dag een stukje theorie met daaraan gekoppeld een Mindfulness of Life coach oefening waardoor je leert om bewustere keuze’s te maken en weer terug bij jezelf te komen. Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten waardoor je niet meer geleefd wordt maar je leven weer in eigen hand gaat nemen.

  “ Niet dagelijks een uur mediteren maar oefeningen die je kunt inpassen in het dagelijks leven”

Na deze 40 dagen :

 • Neem je meer tijd voor jezelf
 • Ben je meer ontspannen
 • Sta je positiever in het leven en kun je meer genieten van de kleine geluksmomentjes
 • Weet je waar jij jezelf blokkert
 • Weet je wat jouw tegenhoudt om je doelen te bereiken
 • Kun jij je beperkende gedachten herkennen en veranderen
 • Kun jij je oordelen los laten

Sta je weer in verbinding met je hart

Ben jij bereid om de verantwoording te nemen voor je eigen geluk? schrijf je dan nu in voor de Reis naar binnen in 40 dagen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Prijs € 25,--

Mindfulness Online Training

“Ben je het Beu om je Constant Opgejaagd, Gestresst en Gefrustreerd te Voelen en Wil jij Meer Rust in je Leven Ervaren, Minder Denken en Meer Genieten ? Volg dan nu de 8 weekse Mindfulness Online Training “

Je leert met de Mindfulness-Onlinetraining om even uit die automatische piloot te stappen en te voelen hoe het op dit moment met je gaat. Wat heb jij nodig? Hoe is het met je? Kun je accepteren wat er op dit moment is? Zonder verzet en zonder oordeel. Met deze Mindfulness-Online training leer je aandacht te geven aan de rijkdom van dit moment. Volledige aandacht aan wat je op dit moment aan het doen bent, of aan degene die op dit moment bij je zijn. Niet constant doorrennen maar stoppen en bewust (mindful) aanwezig zijn. Je leert anders naar je leven te kijken en te reageren op gebeurtenissen zoals jij dat wilt. Beter voor jezelf zorgen. Problemen verdwijnen niet met mindfulness, maar ze worden minder belangrijk. Ze maken plaats voor genieten, vreugde en plezier. Dus gun jezelf deze Mindfulness-Online Training en leer meer ontspannen en bewuster in het leven te staan.

online mindfulness training

Mindfulness-Online  een praktische training voor het ontwikkelen van de vaardigheden voor mindfulness. Een training waarvoor je niet de deur uit hoeft maar die je gewoon in je eigen tijd kunt volgen.

Dingen die in deze training meegenomen worden zijn het bewust worden van de automatische piloot, mindful eten, Het gedachten goed van de Wet van de Aantrekkingskracht,  Het onderzoeken van je gedachten volgens de vier vragen van the Work van Byron Katie. Bewuster omgaan met je grenzen. Acceptatie, Veronderstellingen en de realiteit, Bewuster worden van je Wensen en Verlangens en deze omzetten in realiseerbare doelen. Geïnspireerd actie ondernemen om je doelen te behalen.

Tijdens deze Mindfulness-Online training krijg je alle officiele mindfulness oefeningen aangereikt (begeleide aandachts- en concentratie-oefeningen, bewegingsoefeningen, zit- en loopmeditatie)
Deze mindfulness oefeningen trainen je in verschillende aspecten van mindfulness.

Schrik niet van het woord Meditatie want in feite is meditatie niets anders dan opmerken wat je doet terwijl je het doet. oftewel bewust aanwezig zijn.

Het is dus een complete 8 weekse training waarin je leert:

 • Hoe je met aandacht in het hier en nu kunt blijven.
 • Hoe je stops in kunt bouwen zodat je meer stilstaat bij wat er om je heen gebeurt.
 • Weer bewust  leert luisteren naar de stress signalen van je lichaam en de grenzen die je lichaam aangeeft .
 • Positiever te denken en negatieve gedachten en beperkende overtuigingen los te laten.
 • Weer te genieten van alledaagse dingen.
 • Om jezelf milder te benaderen doordat je jezelf minder zult beoordelen/veroordelen.
 • De dingen meer te accepteren zoals ze zijn.
 • Bewuster, opener en relaxter te reageren op uitdagingen van buiten.

 Je kunt de Mindfulness-Online training volgen op een moment dat het jouw uitkomt.
Het is veel  Voordeliger als een groepstraining die je al gauw tussen de € 300,– en € 350,– kost.

Doe nu mee aan deze Mindfulness-Online training en ervaar wat mindfulness voor jou kan betekenen. Voor de prijs hoef je het niet te laten € 35,--

Kundalini Reiki Cursus

Wat is Kundalini Reiki

Kundalini is een Sanskriet woord, dat “opgerold” betekent. Het gaat over de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggegraat. Namelijk in onze wortel of stuitchakra. . Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin. En maakt daarbij alle Chakra’s open.

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kundalini kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve en bevrijdende gevolgen van dien. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen ervoor dat je chakra’s weer in balans komen en de energie vrij kan doorstromen.

Door het wakker maken van de Kundalini energie ga je persoonlijke blokkade’s opheffen en worden ascentie processen verwerkt. Met Kundalini Reiki krijg je een krachtige energie binnen handbereik die je kunt inzetten bij behandelingen of ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling.

Bij Kundalini Reiki werk je dus met je eigen kundalini energie die zich slapende houdt bij de wortelchakra. In 3 inwijdingen wordt deze kundalini energie langzaam wakker gemaakt zodat deze de kans heeft om op te stijgen en de energiekanalen te reinigen. Hierdoor ontstaat er een enorm sterke kracht in jou waar je je jezelf en anderen mee kunt healen.

Deze cursus bestaat uit 3 lessen die gevolgd worden door een inwijding. Deze inwijding ontvang je op een voor jouw geschikt moment op afstand.  De inwijding op afstand is net zo krachtig als een life inwijding en wordt door sommigen zelfs nog krachtiger ervaren omdat ze die in alle rust zonder externe prikkels in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen ontvangen. Instructies over het aanvragen en ontvangen van de inwijding vind je in de cursus. 

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling.

 

Kundalini Reiki 1 -2 -3

Kundalini Reiki 2 

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

De kosten van deze training inclusief 3 inwijdingen en een certificaat bedragen € 125,--