Mijn Favoriete Forever Living producten.

Mijn persoonlijke favoriete Forever Living Producten

Net als iedereen die bij Forever Living begint ben ik begonnen met het zelf gebruiken van de producten. Allereerst werd ik natuurlijk geattendeerd op de werking van de Aloë Vera Gel. Dat je Aloë Vera kon smeren wist ik natuurlijk wel want het is verwerkt in veel schoonheidsproducten maar dat je het ook kon drinken wist ik niet. Ik had destijds wat problemen met mijn darmen en toen ik daarover sprak met iemand raadde die mij aan om eens een tijdje de Aloë Vera Gel te gaan drinken om mijn darmen te reinigen. En zo is het begonnen. Al snel was ik enthousiast en wilde ik ook wel wat andere producten proberen. En al snel had ik een aantal favoriete Forever Living Producten die ik nog steeds dagelijks of regelmatig gebruik en die wil ik graag met jullie delen.

Producten voor persoonlijke verzorging

The Forever bright Toothgel

Forever Toothgel
Forever Bright Toothgel

Dit is een heerlijke tandpasta op basis van pure aloë vera gel. Een ander fijn ingrediënt is de bijenpropolis en deze tandpasta bevat geen fluoride. Ik had altijd last van gevoelige tanden en gevoelig tandvlees en dit bloedde regelmatig. Maar sinds ik deze tandpasta gebruik heb ik nergens meer last van. Deze tandpasta heeft een heerlijke verfrissende muntsmaak. En je kunt deze tandpasta gewoon doorslikken. Waardoor je nog eens een lekkere frisse adem hebt. Voor mij geen andere tandpasta meer.

The Aloë Evershield deo stick

Een ander product wat ik dagelijks gebruik is de Aloë ever shield deo stick. Ik moet eerlijk toegeven het was even wennen om niet meer te spuiten maar een stick te gebruiken maar nu zou ik niet anders meer willen. Deze heerlijke verzachtende deo stick is verrijkt met aloë vera gel en vrij van aluminiumzouten en alcohol. Heeft een lekkere frisse geur en ook heerlijk om te gebruiken na het scheren of op de gevoelige huid. Ik heb hem altijd in mijn tas zitten.

Dit zijn mijn persoonlijke favoriete forever living producten

The Aloë Hand Soap

Een van mijn andere favoriete forever living producten is de Aloë Hand Soap. Deze zeep heeft een zachte basis van pure aloë vera gel aangevuld met milde huidextracten. Heerlijk zacht voor je handen dus. En in deze tijd van vaak handen wassen zeker een aanrader. Omdat hij zo mild en zacht is gebruik ik hem daarnaast ook dagelijks om mijn gezicht te reinigen. s’avonds heerlijk even mijn gezicht wassen met deze romige zeep voor het aanbrengen van mijn nachtcrème. Dit geeft mij een heerlijk fris en schoon gevoel.

The Aloë shampoo en Conditioner

Aloë Shampoo en Conditioner

Mijn kapster probeert mij altijd de dure shampoo uit de salon te verkopen. Deze zou beter zijn als bijvoorbeeld de shampoo die ik haalde bij de voordeel drogist. Want de voedende werking zou van binnenuit komen. De Aloë Jojoba shampoo van Forever Living doet echter hetzelfde. Want de Alöe Vera dringt ook diep door in de haarvaten. Het helpt het haar te versterken, herstelt de vochtbalans en geeft volume. Het bevat naast aloë vera jojoba-olie, lavendel en rozenbottelolie. Daarnaast gebruik ik ook de conditioner. Mijn haar glanst en voelt heerlijk zacht aan.

The Deep Moisturizing Cream

Al vanaf de 1e keer dat ik deze heerlijke dag- en nachtcreme gebruikte was ik hier helemaal fan van. Het is een heerlijke zachte romige creme die je huid heerlijk verzorgt. Naast natuurlijk de Aloë Vera bevat deze creme ook Dennenboomschors en dat is één van de sterkste antioxiderende eigenschappen in de natuur. Het versterkt het collageen in de huid dat in de loop der jaren steeds verder afneemt, en helpt het collageengehalte te behouden zodat de huid haar jeugdige gloed niet verliest. Ik weet niet of deze creme in het assortiment blijft maar gelukkig heb ik nog een paar potten op voorraad. Ik heb gehoord dat hij vervangen gaat worden door de infinate by forever collectie. Dus misschien wordt het tijd dat ik die eens ga proberen.

The Aloë Propolis creme

Deze creme is heerlijk voor je handen en voeten. Het is een perfecte vochtinbrenger en beschermer en heeft een kalmerende werking op met name de gevoelige huid. De propolis creme bevat een rijke mix van aloë vera, bijen propolis en kamille extracten. En de meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Dus deze mag in mijn badkamer zeker niet ontbreken.

The Forever Lips

Aloë Lips

The Forever Lips mag zeker niet in mijn handtas ontbreken. Naast dat deze heerlijk verzorgend is voor mijn lippen werd hij me ook aanbevolen als een soort van eerste hulp stick. De stick bevat natuurlijk een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, en beschermende en vochtregulerende bestanddelen. En hij is ook heel werkzaam tegen bijvoorbeeld insectenbeten, kwallenbeten, droge plekjes en brandende en vermoeide ogen. Dus altijd handig om bij de hand te hebben.

Mijn overige favorieten

De Aloë Vera drinkgels

Het eerste product van Forever waar ik mee in aanraking kwam was zoals gezegd de Aloë Vera Drinkgel. Nooit geweten dat je Aloë Vera kon drinken. Ik had last van mijn darmen en regelmatig blaasontsteking dus mij werd de Aloë Vera Berry aangeraden. Deze bevat naast 90,7% Aloë Vera ook cranberry en appel. En is rijk aan vitamine C. Daarna heb ik natuurlijk ook de pure Aloë Vera Gel nog uitgeprobeerd en deze bevat zelfs 99,7% Aloë Vera. Aan de smaak moest ik wel heel erg wennen. En ook de Peaches met de zoete smaak van perzik en 84,3% Aloë Vera. Wat de Aloë Vera doet is dat het je darmen reinigt van binnen. En daarom is het ook zo goed om te drinken. Naast deze dranken is er ook nog de Aloë Vera Freedom deze bevat naast 89% Aloë Vera ook nog veel vitamine C en een combinatie van de zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten glucosamine, chondroïtine en MSM.  Dus iedere ochtend een glaasje van 1 van deze dranken behoort sindsdien tot mijn dagelijkse ochtendritueel.

Forever Fit en met name de C9

Mijn ervaring met de C9 heb ik in een andere post reeds gedeeld. En deze C9 cleansing kuur doe ik dus meerdere keren per jaar. Zeker in Januari na de feestdagen. Lekker even je lijf schoonmaken van al dat uitbundige eten tijdens de feestdagen. Natuurlijk in het voorjaar even om weer bikini proof te zijn. En na de zomervakantie om die extra vakantie kilo’s kwijt te raken. Ik voel me daar super goed bij. En ik gebruik daarbij regelmatig de recepten uit het receptenboekje wat ik ook graag met jullie deel.

C9 recepten

The Forever Ultra lite

Na het volgen van het Forever Fit programma en met name de C9 heb ik mijn eetgewoontes wel verandert. s’ochtends begin ik de dag sindsdien meestal met een groene smoothie. Bestaande uit 2 stuks fruit bijv een banaan en een kiwi, een half schepje ultra lite, een flinke hand spinazie of andijvie en een glas water. Dit allemaal in de blender en mijn ontbijt is klaar. Het geeft wat extra smaak aan mijn smoothie en het is proteïne rijk dus voedzaam. En dit bevalt mij dus prima.

Verder standaard in mijn kastje om te smeren

De Aloë Vera Gelly

favoriete producten

Een tube met pure Aloë Vera Gel. Hetzelfde wat je in de Aloë vera plant vind. Dus handig bij zonnebrand, insectensteken, kleine brandwondjes, plekken van de eikenprocessie rups, droge of schrale huid en zelfs bij een zere keel is het weldadig. Ik heb altijd een tube in mijn badkamer en caravan staan. Want op de camping komt hij ook zeker vaak van pas.

Over de camping gesproken, wat bij mij ook altijd meegaat is de Aloë First.
Dit houdt nl insecten ( zoals dazen en muggen) op afstand. Tenminste dat Is mijn ervaring. Ook deze is te gebruiken als After sun spray.

En natuurlijk mag dan ook de Aloë Sunscreen niet ontbreken. Een zonnebrandcreme met SPF 30 en natuurlijk ook weer de aloë vera gel.

De Aloë Vera Heat Lotion

En last but not least natuurlijk de Aloë Heat Lotion. Deze bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Dus deze komt ook regelmatig van pas.

Forever Living Producten met Korting bestellen

Nou zoals je ziet, het is een hele lijst geworden. Die favoriete Forever Living Producten die ik dagelijks of regelmatig gebruik. Ik ben dan inmiddels ook een echte fan geworden. En niet alleen omdat ik FBO ( distributeur ) ben.

Ik gebruik het nl. voornamelijk zelf en het mooie van FBO zijn is dat je dan een leuke korting op de producten krijg. Allereerst kun je je inschrijven als prefered Customer. Dan krijg je een korting van 5%. Maar zoals je ziet heeft Forever vele aantrekkelijke en fijne producten voor dagelijks gebruik.

Dus als je eenmalig binnen 2 maanden voor een wat groter bedrag een bestelling doet krijg je daarna een korting van 30% op elke volgende bestelling die je doet. Verder geen verplichtingen om zelf de producten te gaan verkopen. Dus gewoon voor eigen gebruik. Klinkt dat nu aantrekkelijk schrijf je dan in als prefered customer en krijg direct 5% korting en bij een grotere bestelling 30% . Wil je weten wat dit inhoud, lees dan hier verder.

En wie weet, wordt je net als ik wel net zo enthousiast over de producten. En kan je niet wachten om dit te gaan delen met mensen die je kent.