Mijn Ervaring met de C9 van Forever Living

Ik ben gestart met Forever Living omdat ik heel enthousiast was over de producten. Voor ik begon heb ik natuurlijk diverse producten uitgeprobeerd. En toen deze C9 kuur op de markt kwam was ik natuurlijk heel nieuwsgierig of het zou werken. Daarom wil ik mijn ervaring met de C9 van Forever Living heel graag met jullie delen.

Mijn ervaring met de C9 van Forever Living.

C9 draait om gewichtsbeheersing op basis van pure aloë vera gel, een pakket uitgebalanceerde voedingssupplementen en smaakvolle proteïne shakes. Een cleansingprogramma waarmee je ook een vliegende start maakt op weg naar een slankere en fittere versie van jezelf. Nou dat klonk veelbelovend. Dus maar snel een pakket besteld.

Bestel jouw C9 met korting hier

De inhoud van het pakket

En al snel had ik mijn C9 pakket in huis. Met de volgende Ingrediënten:

  • Forever Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)
  • Forever Lite Ultra Vanilla™ (15 maaltijden)
  • Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
  • Forever Therm™ (18 tabletten)
  • Forever Fiber™ (9 sticks)
  • Meetlint
  • Shaker
  • En een brochure (bekijk de brochure)

Ik vond de inhoud van de doos er mooi verzorgd uitzien. met de handige shaker erbij – En een meetlint dus je kunt gelijk aan de slag.
De Garcinia plus Softgels en de Forever Therm tabletten zaten handig verpakt in doordrukstrips per dag. Dat vind ik zelf heel handig omdat ik dan per dag weet of ik alles heb ingenomen.
Ik heb vervolgens de ochtend strip eraf geknipt en boven op mijn nachtkastje gelegd. Dit omdat je de Softgels een half uur voor de Aloë Vera drank moet innemen. En ik er zo dus gelijk aan herinnert wordt zodra ik wakker ben.

Mijn ervaring met de C9 van Forever Living. Verzorgd - werkt goed en voor herhaling vatbaar.
De voedingssupplementen netjes verpakt

Dag 1 en 2

Op de eerste dag begon ik met wegen en meten. Ik heb echt het boekje gevolgd en mijn maten en gewicht genoteerd en mijn doelen opgeschreven.

Ik had al gehoord dat dag 1 en 2 het zwaarste waren. Dus ik had me op het ergste voorbereid. De 1e twee dagen bestaan nl voornamelijk uit het drinken van de Aloë Vera Gel. 3 x per dag 120 ml. Veel mensen vinden dit vies maar ik vond het alles meevallen. Gewoon niet bij nadenken en even dat bekertje leeg drinken. En als je er eenmaal aan gewend bent valt het best mee. Ook neem je de supplementen voor de maaltijd in. Bij de lunch mag je ook nog een maaltijd shake. En ook mag je naar behoefte groente en fruit eten uit de lijst in het boekje. Eerlijk gezegd viel het mij alles mee. Ik had geen honger en ook geen last van trek naar zoetigheid of i.d.

Normaal had ik altijd honger als ik aan het lijnen was en ontzettende trek in zoetigheid. En wat ook opviel dat ik helemaal geen last had van hoofdpijn. Wel werd ik de 2e dag wat flauw. Ik kreeg wel behoefte aan een normale hartige maaltijd. En ik miste de 1e dagen wel mijn kopje koffie. Want tijdens de C9 mag je dus geen Koffie of zwarte Thee drinken. Wel kruidenthee. Dus de thee was geen probleem. Want een lekker kopje verse muntthee smaakte ook best.

De 1e dag heb ik nog wel een stukje gewandeld maar de 2e dag had ik daar echt de energie niet voor. Ik was wat flauw dus op tijd naar bed.

Dag 3

Op de 3e dag hoefde ik nog maar 1x per dag de Aloë Vera te drinken. Wel is het opletten met het innemen van de voedingssupplementen die je dan weer een half uurtje voor de maaltijd moet innemen. Dus maar even een remindertje in mijn telefoon gezet. Verder mag je dan s ‘ochtends en s’middags een maaltijd shake. Die ik best wel lekker vind. Ook makkelijk om mee te nemen naar mijn werk. Gewoon de poeder in de bijgeleverde shaker doen en op mijn werk koud water erbij en shaken maar.

En in de avond mag ik dan voor het eerst weer een avondmaaltijd. En dat was na twee dagen vasten echt weer een verademing. Ik koos voor een heerlijke zalm en broccoli en oh wat smaakte dat heerlijk. Mijn smaakpapillen stonden echt op scherp. En alles smaakte dubbel zo lekker.

Dag 4 t/m 9

Dag 4 tot en met 9 verliepen eigenlijk een beetje hetzelfde. Ik viel me op dat het makkelijk was vol te houden en ik me helemaal niet slap voelde. Ook dacht ik niet heel de dag aan eten wat ik bij andere diëten altijd wel had. Had ik trek dan pakte ik gewoon een tussendoortje uit de lijst. Verder ging ik iedere dag wat fietsen of ik deed een kettle belt work out.

Mijn ervaring met de C9 van Forever living.

Vanaf dag 5 begon ik me ook echt veel fitter en slanker te voelen. Ondanks dat het afgeraden wordt toch even stiekem op de weegschaal gestaan en er was al 2 kg af. Ik merkte het trouwens ook aan mijn buik want die was veel minder opgezet.

Omdat de shake op een gegeven moment wel wat saai werd ben ik gaan variëren met fruit en met amandelmelk. Recepten daarvan staan ook in het boekje. En deze zijn heerlijk.

Dag 10

Op dag 10 het boekje erbij gepakt, gewogen en gemeten en mijn doelen ruimschoots bereikt. Helaas mag ik geen voor en na foto’s plaatsen en geen claims doen over het aantal kilo’s dat ik ben afgevallen met dit programma. Maar ik kan je vertellen dat ik mijn doelen ruimschoots heb behaald. Verder voelde ik me veel fitter en mijn buik was minder opgeblazen dus heel tevreden over het eindresultaat.

En mijn conclusie.

Dus mijn ervaring met de C9 van Forever Living was zeker naar volle tevredenheid. Ik vond het programma makkelijk te volgen en zeker met de lijst van extra groente en fruit waar je naar behoeven van mag snoepen goed vol te houden. Ook voelde ik me veel energieker. Je merkt het echt dat je lijf een schoonmaakbeurt heeft gehad.
Nog steeds doe ik dus regelmatig een kuurtje. Gewoon om mijn lijf weer even lekker op te peppen. Bijvoorbeeld in het voorjaar, na de vakantie en na de feestdagen. En dit voelt voor mij heel erg goed.

Ook gebruik ik nog dagelijks de shake. Een schepje in een groene smoothie die ik eet als ontbijt tegenwoordig. Want ja, ik heb mijn eetgewoontes ook sinds de C9 wel aangepast. Ik ben veel bewuster gaan eten en voel beter wat mijn lijf nodig heeft. Ook drink ik nog dagelijks een bekertje Aloë Vera.

Wil jij dit nu ook graag een keertje proberen, bestel dan hier jouw C9 pakket.

de C9 pakketten zijn er tegenwoordig in 3 verschillende smaken Aloë Vera Gel – de Gel – de Berry en de Peach – houdt er wel rekening mee dat je bij de smaken Berry en Peach minder keuze hebt uit de lijst met extra groente en fruit in het boekje. (bekijk de brochure) Verder kun je kiezen uit de shake in de smaken vanille en chocolade.
Meer info over dit programma vind je hier.

Lees ook de ervaringen van andere gebruikers.

Wil jij dit net als ik een aantal keren per jaar doen, dan is het zeker aan te bevelen om je in te schrijven als Preferred Customer en zo korting te krijgen op onze producten.

C9 bestellen