Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Leuke online verdienmodellen

Het is al weer even geleden dat ik wat over mijn ervaringen met Futurenet en de andere online verdienmodellen met jullie heb gedeeld. En na wat tegenslagen en verkeerde keuze’s die ook ik heb gemaakt kan ik jullie wel vertellen dat ik nog steeds enthousiast ben over de online verdienmodellen waar ik inzit. Ik heb geleerd van mijn ervaringen met Futurenet en ook Omega die dezelfde kant op dreigt te gaan. Gelukkig had ik niet al te veel geïnvesteerd in Omega. Want hoe Omega nu ook net als Futurenet ineens de tegoeden van mensen bevriest daar wordt je als klant natuurlijk niet blij van. Daarom valt mijn keuze tegenwoordig op online Verdienmodellen waar je gewoon baas blijft over je eigen geld. En je het ten aller tijde ook weer kunt opnemen mocht je het nodig hebben of iets anders willen. En hieronder wil ik je natuurlijk graag iets meer vertellen over deze online verdienmodellen.

CBM Global

Neem bijvoorbeeld CBM global. Dit is één van de online verdienmodellen waar ik enthousiast over ben. Dit is echter geen snel rijk formule. Maar het geld wat ik daar heb ingelegd staat gewoon op mijn eigen rekening bij een Engelse Broker onderdeel van de Barclays Bank. Hierdoor profiteer ik van de trade winsten die de broker maakt. Dit gaat via software van CBM en voor gebruik van deze software koop je een licentie. Dit kost max € 5,– ( hoe meer je er gelijk aanschaft hoe goedkoper het wordt) per iedere € 50,– die je op je rekening hebt staan. Dus stel je zet € 1000,– op je eigen rekening bij de Barclays Bank dan koop je 10 licenties bij CBM dus dat is € 50,–. De € 1000,– blijft dus van jezelf en de € 50,– zijn kosten die je maakt voor de licenties om te gaan traden.

Tegelijkertijd krijg je voor elke licentie die je koopt een plekje in de fibonacci matrix van CBM. Dit is een ander soort matrix als bij alle andere verdienmodellen. Dit is geen matrix met mensen in piramide vorm zoals bij andere verdienmodellen. Maar een matrix met posities die doormekaar lopen. Een beetje ingewikkeld om uit te leggen. Maar wil je het precies weten vraag me dan even naar de link om een webinar te bekijken. Deze matrix gaat vanzelf vol lopen. En zal je uiteindelijk een opbrengst geven van € 10,– per elke € 50,– in je account. dus dat is 20% opbrengst bovenop de trading winsten.

Ik ben in juni met dit verdienmodel begonnen en op dit moment levert dit nog niet echt veel op. Wel zie ik mijn account oplopen door de stijgende tradingwinsten. Maar je moet dit zien over 2 tot 5 jaar. Dus ik laat mijn geld hier lekker groeien. Op dit moment levert het meer op als dat het op de spaarrekening staat. En ik weet dat mijn geld veilig geparkeerd staat bij een reguliere bank. Dus ik zie het als een spaarrekening en laat mijn geld hier lekker groeien. En ik stort er maandelijks een bedragje bij.

Refereren hoeft niet, mag wel en dan groeit je geld natuurlijk sneller.

Lijkt jou dit online verdienmodel jouw nu ook wel interessant neem dan gerust eens contact met mij op, dan geef ik je de link voor een webinar en een voorbeeld berekening. Het grote voordeel van dit verdienmodel is dat je geld veilig geparkeerd staat bij de bank en niet bij CBM. Dus mocht CBM en de matrix onverhoopt toch niet blijven bestaan dan staat je geld hier los van. En kun je toch nog over je eigen geld beschikken.
Het inschrijven is even wat ingewikkeld, maar hierbij wil ik je natuurlijk graag assisteren samen met mijn upline.

CBM Global groei

 

 

Zie hiernaast de groeicurve van mijn CBM account van juni tot november.

 

 

 

Mirror Trading International

Een  tweede online verdienmodel waarin ik wat heb geinvesteerd is Mirror Trading International.

Mirror Trading International handelt op de Forex-markten met bitcoin als valuta en maakt gebruik van geavanceerde intelligentiesoftware. Iedere dag wordt de winst toegevoegd aan mijn trading account dus dagelijks zie ik mijn bitcoins groeien.
De huidige historische tradingsresultatie zijn iets meer dan 12% groei per maand. Dit is niet gegarandeert natuurlijk maar voorlopig groeit mijn bitcoin account lekker door. Je hebt er geen omkijken naar want het compounden gaat automatisch.
Wil je een team bouwen dan krijg je 10% referal commisie en ook kun je in aanmerking komen voor de binary bonus. Hiervoor moet je minimaal 2 mensen in je team hebben en voor $ 200,– in je trading account hebben staan. Gewoon meedoen als Lid kan al vanaf $ 100,– in bitcoin.
Dagelijks krijg je netjes een overzicht met de tradingsresultaten in je mailbox. Je kan ten aller tijden aan je geld. Wil jij een opname doen staat het binnen 48 uur op je bitcoin account. Soms ook al eerder. Maar als je geld in een trade zit kan het dus tot 48 uur duren.
Traden blijft natuurlijk altijd een risico en daarom adviseer ik ook niet meer in te leggen alsdat je kan missen. Ook zijn resultaten uit het verleden natuurlijk geen garantie voor de toekomst. Maar vooralsnog zie ik mijn bitcoins met de dag stijgen. De waarde van de bitcoin wisselt natuurlijk wel. Dus de tegenwaarde in $ kan natuurlijk wel verminderen als de bitcoin zoals nu dalende is. Aan de andere kant is de verwachting voor de toekomst dat de Bitcoin weer gaat stijgen dus heb je dan meer Bitcoins in je account kan de waarde natuurlijk ook flink oplopen. Zelf ben ik gestart met $ 200,– in Bitcoins. Voorlopig heb ik er geen omkijken naar, want zoals ik hierboven al schreef zelfs het compounden gaat automatisch.

Wil jij dit ook eens proberen ? Schrijf je dan hier in.

EXW Wallet

Een ander leuk online verdienmodel is de EXW Wallet. Bij EXW kun je gewoon een wallet aanmaken voor je bitcoins, ethereum, en zelfs gewoon euro’s. Dit bedrijf valt onder Europese wetgeving en voldoet daar dus aan alle regelgevingen. Maar het mooie van EXW is dat ze jouw een rentepercentage geven van 0,1 tot 0,32% per dag. Tot nu toe is dat eigenlijk altijd al 0.32% per dag geweest. Dus ga je dat compounden loopt dat lekker op.  Ga je uit van een eenmalige inleg van bijvoorbeeld € 300,– dan heb je na:

  • 1 jaar compounden – €      962,87
  • 2 jaar compounden – €    3.090,39
  • 3 jaar compounden – €    9.918,81
  • 4 jaar compounden – €   31.835,05
  • 5 jaar compounden  – € 102.176,64

Doe je ditzelfde met bijvoorbeeld € 500,– dan heb je na 3 jaar al ruim €16000,– en na 5 jaar ruim € 170.000,– dus je ziet de kracht van compounden is enorm.
Om deze rente te krijgen moet je je geld wel even omzetten in EXW Tokens en deze tokens moet je in je bonus wallet plaatsen om rente te krijgen. Op het moment dat je het geld in je bonus wallet plaatst staat het voor 30 dagen “vast” Je kunt het dan nog wel opnemen maar dan betaal je 10% rente. Dus ook hierbij blijf je altijd baas over je eigen geld.  De tokens kunnen ook nog in waarde stijgen. Toen EXW begon zo’n 4 maanden geleden waren ze € 0,48 cent waard en nu zijn ze inmiddels €0,56 cent per stuk. Dus ook hier valt misschien op termijn nog wat winst te behalen. Op dit moment zit EXW nog in de prelaunch fase en ze hebben nog grootse plannen.

Verder is EXW gewoon een wallet en een exchange waar je dus gemakkelijk je bitcoins en ethereum kunt omruilen voor euro’s en vice versa.

Ook brengen ze volgend jaar een eigen debit/credit card op de markt. En is er een compensatieplan voor netwerkers. Maar ook hiervoor geld, netwerken mag maar hoeft niet. Want zoals je in bovenstaand voorbeeld kunt zien kun je ook in je ééntje een leuk bedrag opbouwen. De minimuminleg voor dit verdienmodel is € 300,– en je kunt dit gewoon in € overmaken.

EXW Wallet

Wil jij dit ook eens proberen schrijf je dan hier in. 

EXW is trouwens uitgeroepen tot de “Beste Crypto Payment Service Provider” award tijdens de Next Block Guru Awards 2019.

My Passive Trades

Als laatste verdienmodel heb ik ook nog my passive trades. In tegenstelling tot bovenstaande modellen is mijn geld hier niet vrij opneembaar, maar zit dit in adpacks. Net als bij Futurenet eigenlijk.  Dus moet je winst hier groeien. Het grote voordeel is dat je al kunt starten vanaf $ 5,– dus een relatief laag bedrag. Je krijgt hierover 1% rente per dag. En je kunt gratis adverteren voor je eigen bedrijf of bijvoorbeeld andere verdienmodellen. Ook hier moet je het compounden zijn werk laten doen. Start je bijvoorbeeld met $ 100,– kun je 20 adpacks kopen. Hierover krijg je dan $1,– per dag aan rente uitgekeerd. Dus na 5 dagen kun je al een nieuwe adpack kopen. en krijg je 1% over $105,– en zo door. Als je zo een tijdje doorgaat loopt dit toch ook lekker op. Zeker als je nog een paar mensen weet te vinden die dit ook willen gaan doen.

Ook hier ben ik begonnen met $ 100,– en inmiddels heb ik aan $620,– in adpacks staan. Dus ontvang ik dagelijks $6,20 aan rente. Ik wil hier nog even doorsparen totdat ik $ 1000,– aan adpacks heb en dan ook regelmatig wat uit laten betalen. Natuurlijk zit hier wel een risico aan vast want alhoewel ik nu voor $620,– aan adpacks heb gespaard kan ik dit geld niet zomaar laten uitbetalen. En stopt het ineens net als Futurenet ben ik mijn geld kwijt. De vraag hierbij is natuurlijk wat is wijsheid.

Aanbevolen wordt eerst 4 maanden compounden want je adpacks lopen 4 maanden dus je eerste aanschaf verloopt na 4 maanden. En dan val je terug. Maar je hebt dan wel je inleg meer dan verdubbelt.  Daarna regelmatig wat laten uitbetalen of in ieder geval eerst je eigen geld eruit halen.  Maar dat mag je natuurlijk helemaal zelf beslissen.
Een calculator hiervoor kun je hier downloaden.

My Passive Trades

Denk je dit lijkt mij nu ook wel wat schrijf je dan hier in.

 

 

 

 

 

 

Je ziet er zijn heel veel online verdienmodellen die interessant zijn. Ik heb voor bovenstaande online verdienmodellen gekozen en ben daar heel tevreden over. Natuurlijk is er altijd een risico aan het meedoen met de online verdienmodellen. Maar aan de andere kant is het ook wel een leuke sport. |Je moet natuurlijk nooit meer geld inleggen dan je kunt missen. En zeker niet speculeren met geleend geld. En onthoud resultaten die behaald zijn in het verleden zijn natuurlijk geen garantie voor de toekomst.

Sluit Menu
error: Content is protected !!