Doe nu Gratis mee met onze Reis naar binnen in 40 dagen.

De Reis naar binnen in 40 dagen is een 40 daagse bewustzijnstraining waarmee je stapje voor stapje weer dichter bij je gevoel komt. Je wordt je steeds bewuster van je automatische gedachtepatronen. En je leert dat je met je gedachten, je overtuigingen en met je gevoelens je omstandigheden schept. In 40 dagen neem ik je mee op reis in jouw gevoelswereld.

Dus heb Jij het Gevoel dat je Geleefd wordt en heb je het Constant Druk Druk Druk !
Hou Je altijd maar Rekening met Anderen en Weet je Bijna Niet meer Wat Jezelf Nu Eigenlijk Wilt ?

Doe dan mee met de Reis naar Binnen in 40 Dagen.

Want stel je eens voor dat je precies weet wat je wilt en dat je dat ook voor elkaar kan krijgen. Je onderneemt precies die stappen die nodig zijn om je doel te bereiken. Wetende dat je dat ook gaat bereiken ondanks de uitdagingen en moeilijkheden die je tegenkomt. Soms is het moeilijk en soms zal je twijfels hebben. Maar diep van binnen geloof jij dat het gaat lukken.

Niets of niemand houdt je tegen om daar te komen waar jij wilt zijn!

Als je je bewust wordt van je automatische gedachtepatronen en dat  je met je gedachten, overtuigingen en gevoelens je omstandigheden schept dan kun je zelf bepalen waar je reis naar toegaat.

Met deze 40 daagse bewustzijnstraining krijg je 40 dagen lang iedere dag een stukje theorie met daaraan gekoppeld een Mindfulness of Life coach oefening waardoor je leert om bewustere keuze’s te maken en weer terug bij jezelf te komen. Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten waardoor je niet meer geleefd wordt maar je leven weer in eigen hand gaat nemen.

  “ Niet dagelijks een uur mediteren maar oefeningen die je kunt inpassen in het dagelijks leven”

Na deze 40 dagen :

  • Neem je meer tijd voor jezelf
  • Ben je meer ontspannen
  • Sta je positiever in het leven en kun je meer genieten van de kleine geluksmomentjes
  • Weet je waar jij jezelf blokkert
  • Weet je wat jouw tegenhoudt om je doelen te bereiken
  • Kun jij je beperkende gedachten herkennen en veranderen
  • Kun jij je oordelen los laten

Sta je weer in verbinding met je hart

Wat gebeurd er na je inschrijving?

Je ontvangt dan vervolgens een welkomsmailtje. Onze Reis start iedere maandag. Dus vanaf maandag krijg jij dan iedere dag een mailtje. Niet ontvangen? Kijk dan even bij je ongewenste mail en zet de afzender even bij je veilige afzenders.
Wij Elly en Saskia wensen jouw veel plezier tijdens deze Reis.