Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Forever Living products

Wat als je gezondheid, minder stress, een hoger inkomen, persoonlijke groei, en de vrijheid om zelf je tijd in te delen kunt combineren? 

Laat ik je eerst eens voorstellen aan een bedrijf die je deze mogelijkheid kan bieden. Forever Living Products.

Dan ga ik je nu vertellen hoe je dat kunt bereiken, wat is netwerkmarketing nu precies.

Netwerkmarketing bedrijven zijn bedrijven met hoogwaardige producten die niet via winkels worden verkocht. Normaal gaat een product via de fabrikant, naar de groothandel, via vertegenwoordigers, naar de winkel. Er wordt veel geld uitgegeven aan reclame zodat u als consument geprikkeld wordt om deze producten te gaan kopen.

De producten van Forever Living Products komen bij de klant door aanbevelingen van medegebruikers. En zeg nu zelf als je vriend(in) heel enthousiast is over een product dan wordt je daar toch ook nieuwsgierig naar ?

Er zijn twee manieren om geld te verdienen met Forever Living Products

Productaanbevelingen

De eerste manier om geld te verdienen met Netwerkmarketing is dus dmv productaanbevelingen

Dit kan je een interessante bijverdienste opleveren van zo’n € 250,– tot € 500,– per maand. (afhankelijk van je tijd en inspanning.)

Als je gaat kennismaken met de producten van Forever zul je hier vast en zeker net als ik heel enthousiast over worden. Forever Living Products heeft een groot scala aan producten. Van Aloë Vera dranken, producten voor

gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging, voedingssupplementen, bijenproducten, dierenverzorging tot cosmetica. Dus voor ieder wat wils en van hoge kwaliteit. Producten die voor veel gezondheids- en huidproblemen een oplossing kunnen bieden.  Kijk maar eens In onze webshop

En omdat je enthousiast bent over de producten ga je hierover praten met de mensen die je kent. Net zoals je praat over dat leuke restaurantje waar je hebt gegeten en waar je heel enthousiast over bent. Of over die leuke film die je hebt gezien en die je vriend(in) ook zeker eens moet gaan bekijken.

Die mensen willen dan natuurlijk weten waar ze deze producten kunnen kopen. En daarmee heb jij jouw eerste verdiensten binnen. Forever Living Products is succesvol geworden met productaanbeveling, zonder druk. Positieve verhalen van medegebruikers doen het nl. beter als reclame.

En het leuke is dat je jouw eigen producten natuurlijk gelijk met een leuke korting kunt inkopen.

Mede Business Owner (Distributeurs)

Dit is de tweede peiler en hiermee zijn de Inkomens mogelijkheden onbeperkt !

Wil je een hoofdinkomen opbouwen in deze business met onbeperkte inkomensmogelijkheden, dan is er de mogelijkheid om naast productaanbevelingen ook een team op te gaan bouwen met mede- business owners. 

Dit doe je op dezelfde manier. Want als je business eenmaal gaat lopen en je het concept en de ongelimiteerde mogelijkheden van netwerkmarketing doorkrijgt ga je hier natuurlijk ook enthousiast over vertellen. Tegen iedereen die het maar wil horen.

Mensen worden enthousiast over de producten, gaan hier ook weer over praten met anderen en jij wijst ze op de mogelijkheid dat ze hier zelf ook geld mee kunnen gaan verdienen. En zo bouw je een team op met Mede Business owners. En over de omzet van dit team krijg jij natuurlijk ook weer een bonus. 

Je inkomen kan zo verrassend snel uitgroeien tot een bovengemiddeld en blijvend hoofdinkomen.

Leuke Incentives

En ben je eenmaal lekker op weg met je business. Dan is er nog de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een aantal leuke extra’s. Forever biedt je nl de mogelijkheid om je te kwalificeren voor luxe internationale reizen , leuke bonussen of een auto van de zaak.

Lijkt deze manier van werken jouw nu ook wel wat. Schrijf je dan hieronder in om eens een uitgebreide online presentatie te bekijken. Of neem eventjes contact met mij op.

Sluit Menu
error: Content is protected !!