Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Slank & FIT

Ben jij klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel?

Dan ben jij klaar voor C9 en Forever FIT. Een afslankkuur op basis van pure Aloë Vera Gel

Je herkent het vast wel, Je begint vol goede moed met (vaker) sporten, meer bewegen en gezonder eten, maar na een tijdje val je toch weer terug in je oude gewoontes. Hoe dat ook komt het is natuurlijk hartstikke frustrerend. Het volhouden van een gezondere levensstijl lijkt niet zo eenvoudig. Maar dat kan het wel zijn! Wat jij nodig hebt is houvast, een duidelijk plan en de juiste begeleiding. Dat alles biedt Forever FIT!

Forever FIT is geen Dieet maar een beslissing ! Een beslissing om gezonder en fitter te gaan leven.

Vandaag de dag zijn de mensen  zich meer dan ooit bewust van hun gewicht en een gezonde levensstijl. We worden ouder maar willen daarbij natuurlijk wel graag zo FIT en gezond mogelijk blijven. En daar kun je zelf wat aan doen. Door gezond te eten en er een gezonde leefstijl op na te houden. En dat is waar Forever FIT je bij kan helpen.

Wat houdt het Forever Fit Programma in:

Het Forever FIT Programma is een afslankkuur op basis van pure aloë vera gel dat bestaat uit drie krachtige pakketten: C9,  F15 en Vital5.
Hiermee heb je een compleet gewichtsbeheersingsprogramma in handen dat je op weg helpt om jouw doelen te bereiken. Een slanker lichaam en een vitaler leven is hiermee ook voor jouw haalbaar.  
Bovendien helpt Forever FIT je om deze gezonde levensstijl vol te houden. Ook wanneer je streefgewicht is bereikt.

Het is dus geen dieet maar een verandering van levensstijl voor de lange termijn. Je voorkomt hiermee het zogenoemde yoyo-effect omdat je stap voor stap gaat leren om je bewegings- en voedingsgewoontes te veranderen. Het maakt niet uit hoeveel je weet over gezonde voeding en hoeveel sportervaring je hebt. Je stapt gewoon in op het niveau wat bij je past. Met Forever FIT kun je grote sprongen maken of kleine stapjes zetten. Het is jouw programma. Slank & Fit worden en blijven was nog nooit zo gemakkelijk!

Forever Fit

De eerste stap - C9

Een goed begin is het halve werk en daarom is de eerste stap in het Forever FIT Programma de C9 ( v/h clean9).

De C9 is een efficiënt en makkelijk te volgen “cleansing” programma waarmee we ons lichaam als het ware gaan resetten. Het verschil met andere afslankkuren is de Pure Aloë Vera gel.  De Aloë Vera gel stimuleert de spijsvertering en bevat tevens een schat aan vitamines en mineralen. Eigenlijk is het een soort van Superfood. Met de bijbehorende supplementen krijg je alle benodigde vitamines en mineralen binnen en daardoor ga je je energieker en vitaler voelen.  Maar je gaat ook merken dat je je hongergevoelens beter kunt beheersen.  En je ziet je lichaam zienderogen veranderen.

Met de C9  wordt de basis gelegd voor de rest van het programma.

Maar ook als je niet verder hoeft af te vallen is het af en toe lekker om je lichaam even te resetten. Een flinke energieboost te geven en je spijsvertering te stimuleren

Een goede basis in slechts 9 dagen

Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Je begint met je doelen op te schrijven in het bijbehorende boekje. Want door je doelen op te schrijven maak je ze concreet. Daarna ga je jezelf meten.  Het is misschien niet het leukste onderdeel, maar wel verstandig: de weegschaal op. Meet ook uw lichaamsmaten. Houd het wegen en meten vervolgens bij (om de paar dagen). Zo ziet u goed de ontwikkelingen.

 

C9 - Forever FIT

C9 is géén crash dieet! je hoeft  jezelf dus niet uit te hongeren. Je mag direct vanaf de start groenten en fruit eten. Geadviseerd wordt om ook de eerste twee dagen twee stuks (of porties) groente en fruit te eten. Een lijst vindt je in het C9 boekje Dit is zeker geen “zonde” – deze voeding is laag in calorieën en bevat vitaminen, mineralen en vezels. Forever FIT is een programma voor een gezonde levensstijl, voor een gezonde en slanke versie van uzelf!

Kun jij er beter uitzien en je beter voelen in slechts 9 dagen? Ja dat kan!

F15 - Forever Fit

Klaar voor de volgende stap ? - F15

De volgende stap in het Forever FIT Programma is de F15. Tijdens F15 leer je om anders te denken over voeding en beweging en  je leert hoe je slechte eetgewoontes kunt veranderen. Ook ga je aan de slag met workouts om aan je spiermassa te werken.

De F15 is er in 3 verschillende niveau’s en elk niveau bestaat uit 2 delen van 15 dagen.

  • Beginner– Hier leer je het fundament van gezonde voeding en lichaamsbeweging met 3 workout routines waaronder de basis van cardio oefeningen
  • Intermediate – Verdiep je verder in kennis over gezonde voeding en lichaamsbeweging en maak er een gewoonte van
    Sport meer met cardio, interval cardio, en FIT Yoga.
  • Advanced – Een geavanceerd programma voor de doorgewinterde sporter om specifieke delen van je lichaam te trainen. Vaker en gerichter sporten afgestemd op jouw lichaamstype.

Je kan dus instappen op een niveau wat bij je past. Ieder niveau heeft passende workouts en recepten, En je kunt het zo vaak herhalen als je wilt. Binnen hetzelfde niveau kun je er ook voor kiezen om door te gaan met de volgende 15 dagen of je kunt de stap nemen naar het volgende niveau.

Misschien denk je nu “maar ik wil helemaal geen spiermassa opbouwen”. Maar wie af wil vallen moet spieren kweken, want spieren verbranden vet. Ook leer je bijvoorbeeld waarom en wanneer je lichaam proteïne nodig heeft en het verschil tussen goede en slechte koolhydraten en waarom en wanneer je die nodig hebt. Zo leer je om stapje voor stapje een gezonde leefstijl op te bouwen. En te werken aan een gezond slank en energiek lichaam.

Aloë Inspired

Eerst lezen wat onze gebruikers ervan vinden? Lees dan ons blad Aloë Inspired GET FIT. Met veel tips, recepten en gebruikerservaringen. 

Vraag het hieronder aan!

Ben jij superenthousiast over het Forever Fit programma.Vertel dit dan door aan je vrienden. Je kunt hier ook geld mee verdienen. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Sluit Menu
error: Content is protected !!