Eerlijk duurt het langst

Eerlijk duurt het langst zeggen ze wel eens, en dat is waarom ik uitgekomen ben bij een paar eerlijke online verdienmodellen. Ook ik heb diverse verdienmodellen waarbij ze snel geld beloofden uitgeprobeerd. Maar helaas is dat ook diverse malen op een fiasco uitgelopen. Neem bijvoorbeeld Futurenet dit liep echt als een speer. En iedereen was enthousiast en ging hier in mee. En daarna ook Omega. De eigenaars vulden hun zakken en velen bleven met lege handen achter. Ook daarna kwamen er nog diverse modellen voorbij. Die eigenlijk te mooi waren om blijvend waar te kunnen zijn. En vaak is dit achteraf ook zo gebleken.

Eerlijk duurt het langst
Eerlijk duurt het langst

Eerlijke online verdienmodellen.

Maar goed, “eerlijk duurt het langst”, maar hoe weet je nu welke verdienmodellen je kunt vertrouwen en welke niet. Dus waar kun je nu met een gerust hart instappen. Nu je hebt natuurlijk de netwerkmarketing modellen waarbij een product centraal staat. Zoals bijvoorbeeld Forever Living Products, Tupperware, Oriflame, enz. Bedrijven met gewoon goede producten die al jarenlang bestaan. Dus met deze bedrijven zit het meestal wel goed.

Anderzijds heb je tegenwoordig veel financiële verdienmodellen, al dan niet met cryptocurrency waarmee je een passief inkomen op kunt bouwen. Hier moet je echt de kaf tussen het koren uithalen. En is het echt oppassen geblazen. Vaak worden gouden bergen belooft, wat uiteindelijk niet waargemaakt kan worden. En als je niet oppast verlies je een hoop geld of sleep je in je enthousiasme andere mensen hierin mee. Dus goed onderzoek doen is daarin echt belangrijk. Hebben deze bedrijven de juiste licenties is het goedgekeurd door de financiële instanties e.d. Ga hierbij echter niet af op clickbeet sites, want die bestempelen alles als scam om hun eigen bedrijf te promoten. Maar laat je echt goed informeren.

Netwerkmarketing met Productverkoop.

Productenverkopen, je houdt ervan of je wilt het expliciet niet. Maar wat is nu het voordeel van zo’n Netwerkmarketing bedrijf.

Deze bedrijven hebben er voor gekozen hun producten niet aan te bieden via de normale weg van groothandelaar naar de winkels en aan te prijzen via dure reclame campagnes. Maar om te werken met distributeurs. Dit zijn vaak tevreden klanten die via mond op mond reclame de producten verkopen. Dit scheelt een hoop kosten voor het bedrijf. En voor de Distributeur heeft dit als voordeel dat je zo op een eenvoudige manier je eigen business op kan zetten. Met een groot concern achter je.

Netwerkmarketing is niet meer of minder dan mond op mond reclame maken over iets waar je enthousiast over bent.
Netwerkmarketing is niets meer of minder dan mond op mond reclame maken over iets waar je enthousiast over bent.

Je bouwt je eigen klantenkring op en als je wilt kun je ook een team met mede distributeurs opzetten en begeleiden en op die manier een leuk inkomen opbouwen. Bijkomend voordeel is dat je de hoogwaardige producten van het bedrijf waarmee je werkt zelf kunt aanschaffen met een leuke korting.

Kies je voor een gerenommeerd bedrijf krijg je vaak goede begeleiding en investeren ze in het opleiden van hun distributeurs. Je krijgt het niet voor niets natuurlijk je moet er wel wat voor doen. Maar goed “Eerlijk duurt het langst” toch? En heb je éénmaal jouw business opgezet heb je hier jarenlang plezier van. Dus hou jij ervan om in vrijheid te werken en ben je bereid om naast je betaalde baan wat tijd te investeren, jezelf verder te ontwikkelen dan is deze manier van geld verdienen misschien wel iets voor jouw.

Zelf heb ik gekozen voor Forever Living products. Een bedrijf met hoogwaardige Aloë Vera producten waar ik zelf ook heel enthousiast over ben en je kunt er alle kanten mee op kunt. Neem bijvoorbeeld de C9 en het Forever FIT Programma, of de huid en gezichtsverzorgingsproducten. Wil jij hier nu meer van weten neem dan eens contact met mij op of lees hier verder.

Financiële Producten

Zie je dit verkopen van producten nu helemaal niet zitten. Dan heb ik ook nog een mooie financiële mogelijkheid gevonden om online geld te verdienen en dat is met het masterplan van Force International. Zij hebben nl een mooie constructie bedacht om online een mooi passief inkomen op te bouwen. Waarom verschilt dit bedrijf nu van alle andere bedrijven. Omdat jouw geld niet bij het bedrijf staat maar op jouw eigen rekening bij een gerenommeerde engelse bank. Waar het gewoon verzekerd is net zoals bij een nederlandse bank het geval is. Ze kunnen dus niet ineens jouw geld bevriezen of erger nog ermee vandoor gaan. Je kunt ten aller tijden, mocht je eruit willen stappen jouw geld afhalen. (Let wel het bedrag kan fluctueren want het zit in trading, dus winst of verlies is mogelijk)

CBM is onderdeel van het Force International Masterplan.
Het Force International Masterplan

CBM Global en nu ook MMC zijn onderdeel van dit grote masterplan van Force International. Met hun tradingsoftware wordt geld verdient op de valutamarkt. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, alleen een licentie aan te kopen om de software te gebruiken. Jouw minimale inleg in het spaarplan, dus wat staat op jouw eigen rekening bij die Engelse Bank is € 250,–. Hiervoor heb je 5 licenties nodig Deze kosten je maximaal € 5,– pst. Hoe meer je er aanschaft hoe goedkoper het wordt. Tevens krijg jij voor elke €50,– die je inlegt in dit spaarplan een plekje in de Cash Back Matrix. (CBM). Dit gaat jouw bij een volle matrix € 10,– per maand per plekje opleveren. Iedere maand weer. Je kunt dit gewoon passief laten groeien. Of je kunt dit actief gaan promoten waardoor jouw matrix sneller groeit en je dus eerder een volle matrix hebt.

Maar dit is nog niet alles. Force International heeft een heel masterplan opgezet wat nu stukje bij beetje wordt uitgerold. Alles is volledig legaal en goedgekeurd door de financiële instanties. Dit is echter geen snel rijk formule. “want eerlijk duurt het langst” Maar geef het een paar jaar tijd om te groeien en je hebt straks een leuk passief inkomen of een extraatje op je pensioen.

Eerlijk duurt het langst dit geld ook voor online geld verdienen.
Eerlijk duurt het langst – dit geld ook voor online geld verdienen. Plant een zaadje en laat het langzaam groeien.

Dus als jij online een leuk extra inkomen wil opbouwen is het zeker de moeite waard om op dinsdagavond eens aan te sluiten bij één van onze webinars. Hier wordt alles duidelijk uitgelegd en kun jij al je vragen op ons afvuren. Vraag mij om de link of om meer informatie.