C9 Recepten – Groenten en worstjes vd Bakplaat

Zoals jullie inmiddels wel hebben begrepen ben ik echt fan van de C9 Kuur van Forever Living. Deze reinigingskuur doe ik zeker een aantal keren per jaar om mijn lichaam van binnen lekker te reinigen zodat ik me weer heerlijk Slank en fit voel. De C9 zorgt ervoor dat ik me minder opgeblazen voel, mijn darmen weer lekker aanvoelen en ik weer minder last heb van zogenaamde cravings (snoepmomentjes). Ik kan dit echt iedereen aanraden om dit een aantal keer per jaar te doen.

C9 Recepten

Deze week een makkelijk te maken recept waar heel het gezin net als bij mijn vorige C9 recepten ook zeker weer lekker van mee zal smullen. Het recept vind je hieronder.

C9 Bestellen

Groenten en worstjes van de Bakplaat

Dit recept is super eenvoudig. De ingrediënten zijn gebaseerd op 2 personen, maar door het te verdubbelen is het natuurlijk ook makkelijk uit te breiden voor 4 personen.

Benodigdheden:

C9 Recepten - Groente met worstjes
  • 600 gr ovengroente zoete aardappel, rode paprika en broccoli
  • 165 g groene olijven met knoflook
  • 6 runderchipolata
  • 3 el milde harissa
  • 2 el milde olijfolie
  • 250 g romaatjes

Bereidingswijze

Begin met de oven voor te verwarmen op 200 °C. En bekleed de bakplaat met bakpapier.

Vervolgens snij je de runderchipolata worstjes in 3 stukken en vermeng deze in een kommetje met de milde harissa. Harissa is een smaakmaker op basis van pepers paprika en specerijen. De milde variant die je koopt in een potje is niet zo heel erg pittig, dus ook zeker geschikt voor kinderen.

Je kunt een zak kant en klare ovengroenten kopen bijvoorbeeld die met zoete aardappel, paprika en broccoli. Of wat zoete aardappels in schil, een rode paprika en wat broccoli of evt een restje andere groente zelf snijden en uitspreiden over de bakplaat. Je kunt hier naar hartenlust mee variëren. Leg hier ook de olijven tussen en de Roma tomaatjes. Besprenkel de groente met wat olijfolie en strooi er wat zeezout over.

Rooster de groente 25-30 minuten in het midden van de oven. Halverwege schep je alles even om en leg je ook de worstjes erbij.

Na 25-30 minuten is alles klaar en kun je aan tafel.

Eet Smakelijk !

Meer heerlijke C9 Recepten

Meer heerlijke C9 Recepten vind je in onderstaand boekje. Download het dus snel. Zou jij de C9 ook wel eens willen proberen je kunt hem hier bestellen.

C9 Recepten