Aloë Vera een natuurlijk alternatief

Zo’n zesduizend jaar geleden ontdekten de Egyptenaren de Aloë Vera Plant en roemden deze om zijn geneeskrachtige werking. Ze noemden de Aloë Vera plant daarom ook wel de plant van de onsterfelijkheid. Ook tegenwoordig wordt de plant nog steeds heel veel gebruikt in o.a. schoonheidsproducten. Men gebruikt het om de huid te kalmeren en te verzachten en te verkoelen bij bijvoorbeeld brandwonden of insektenbeten. En een Aloë Vera plant in je huis fungeert uitstekend als luchtzuiveraar.

De Aloë Vera Plant

De Aloë vera plant is niet giftig en bestaat voor 99 tot 99,5% uit water. Hierin zitten ook alle effectieve stoffen opgeslagen. Zoals bijvoorbeeld vitamines, mineralen, suikers, enzymen, antioxidanten en vetzuren. Samen vormen deze stoffen de Aloë Vera Gel. Als je een blad open snijdt zul je zien dat hierin de Gel verborgen zit. Het gele sap onder het bladoppervlak kun je beter niet gebruiken, maar de doorzichtige gel kun je bijvoorbeeld smeren op kleine snij of brandwondjes, op een muggenbult of op een geïrriteerde huid. De transparante gel verkoelt meteen. Ook is de gel geschikt als after sun lotion. Het verfrist de huid en deze komt snel tot rust.

Aloë Vera plant
De Aloë Vera Plant

Waarom de Aloë Vera van Forever Living

Als je bij de drogist kijkt zie je veel producten met Aloë Vera, dus waarom zou je de Aloë Vera van Forever Living gebruiken. Dat is precies wat ik dacht toen ik voor het eerst met Forever Living in aanraking kwam.

Allereerst is het hoofdbestanddeel van veel van de Forever producten Aloë Vera. Dit kun je zien als je naar de ingrediënten kijkt. Het ingrediënt waar het meeste van in het product zit staat vooraan. Je zult zien dat Aloë Vera Barbandensis bij veel van onze producten vooraan in het lijstje staat. De Aloë Vera van Forever is dus één van de puurste die er op de markt te vinden is. Dus kies je voor kwaliteit dan kom je al snel uit bij Forever.  En deze kwaliteit merk je meteen. Dat voel je en het resultaat zie je.  Vandaar de slogan van Forever : Look Better. Feel Better.

Daarom dus de Aloë Vera van Forever.

Verder heeft Forever Living het hele proces van land tot klant in eigen beheer. Zij hebben hun eigen plantages in de Dominicaanse republiek en Texas waar de kwaliteit dus goed bewaakt wordt. Er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt dus het is puur natuur. De bladeren worden met de hand geoogst en binnen enkele uren aseptisch verwerkt. Hierbij wordt de aloë kort, maar intensief verwarmd om de goede eigenschappen en versheid te bewaren. En de kans op bacteriën wordt hierbij tot een minimum beperkt. Hierdoor bevatten alle producten van Forever Living hoge percentages Aloë Vera tot wel 99,7%. Deze percentages vind je in maar weinig andere producten.

Aloë Vera Plant met de hand gefileerd
De Aloë vera planten worden met de hand gefileerd.

Aloë Vera Dranken

Dat je Aloë Vera kunt smeren weten veel mensen wel, maar wat niet iedereen weet is dat je Aloë Vera ook kunt drinken. De Aloë Vera drinkgel is een rijke bron van voedingsstoffen dus een perfecte aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel.

Aloë vera  dranken in verschillende smaken
Aloë Vera Dranken

De Forever Aloë Vera Gel bevat 99,7 pure Aloë Vera gel en is rijk aan vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Overbodige ingrediënten zijn weggelaten en de drank bevat
geen conserveermiddelen. Deze pure variant bevat geen suikers of gluten en is vrij van conserveermiddelen. De smaak is wel eventjes wennen.

Sommige geven daarom de voorkeur aan de Aloë Gel met een smaakje, bijvoorbeeld de Forever Aloë Bits n’Peaches met stukjes aloë vera vruchtvlees gedrenkt in perzik concentraat of de Aloë Berry Nectar met appel en granberrysap.

Daarnaast hebben we ook nog de Forever Freedom Forever Freedom Heeft een frisse sinaasappelsmaak en bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook veel Vitamine C. Wat goed is voor het kraakbeen. Verder is de Forever Freedom is aangevuld met de waardevolle ingrediënten: glucosamine, chondroïtine en MSM. Dit zijn stoffen die van nature in het lichaam voorkomen.

Vitamine C: draagt bij tot de normale collageenvorming
voor de normale werking van het kraakbeen.
Glucosamine: is een lichaamseigen stof en wordt gevormd uit
glucose en het aminozuur glutamine.
Chondroïtine: is een lichaamseigen stof.
MSM: staat voor MethylSulfonylMethaan. MSM is een
organische zwavelverbinding die voorkomt in levende
organismen zoals mensen, dieren en planten.

Hiermee is het niet alleen een perfecte drank voor sporters maar ook voor iedereen die op oudere leeftijd nog actief wil blijven

Probeer het zelf eens

Ikzelf ben helemaal overtuigd van de werking en de kwaliteit van de Producten van Forever Living. Niet omdat ik samenwerk met Forever maar juist andersom. Omdat ik door te ervaren wat de producten voor mij doen enthousiast ben geworden. En dat is precies wat Forever Living wil bereiken met het concept. Mond op mond reclame.
Maar om de kwaliteit en de werking te ervaren moet je het natuurlijk eerst zelf proberen. En ik weet zeker dat jij ook enthousiast wordt van de kwaliteit en de werking van de producten.

Mijn favorieten heb ik hier benoemd, misschien zit er ook iets voor jouw bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de C9 ( een cleansing programma om je lijf eens lekker een reset te geven ) of één van onze geweldige gezichtsverzorgingsproducten. Kijk maar eens in onze productbrochure, je vind hem hieronder.
En als jij je inschrijft als preferred customer krijg je gelijk een leuke korting van 5% die wel kan oplopen tot wel 30%. ( lees hier hoe het werkt).

Bekijk onze productbrochure

Ook enthousiast?

En ben jij net als ik nu ook enthousiast geworden over de producten. Dan vind je het misschien leuk om je aan te sluiten bij ons team. Misschien heb je een sportschool, schoonheidssalon, ben je pedicure of heb je een kapsalon aan huis. Dan heb je hierbij een aantal mooie en kwalitief hoogwaardig producten om aan te bevelen. Maar ook als je gewoon een leuke bijverdienste zoekt is dit misschien wel iets voor jouw. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Ook jij kunt je dromen waarmaken met Forever Living.