Alles over cryptocurrency

Als jij geïnteresseerd bent in online geld verdienen, dan kan het bijna niet anders als dat je in aanraking komt met cryptocurrency. Bijna alle online verdienmodellen waarin ik actief ben of ben geweest werken met bitcoin of hebben hun eigen online coin.  En waar ik eerst een totale dummy was op het gebied van cryptocurrency begin ik het nu toch ook wel echt leuk te vinden. Ik merk dat steeds meer mensen thuis geraken in de crypto wereld.  Dus ook ik wilde hier meer van weten. Want we kunnen wel stellen dat cryptocurrency de toekomst heeft.

Ben jij al bezig met cryptocurrency?

Misschien ben jij ook wel bezig met crypto’s ? Heb je ooit een mining pakket aangekocht bij Futurenet en ben je Futurocoins aan het minen. Heb je een wallet geopend om mee te doen met Double Up Crypto of Omega. Of  misschien heb je al wat gratis coins gekregen bij je coindeal account ? Nee nog niet ? Dan schrijf je gauw in via deze link, misschien zijn er nog wat gratis coins te verkrijgen. Zij geven nl vaak gratis coins weg bij registratie of door het volgen van een minicursus krijg je hier vaak gratis coins. Waar je een beetje mee kunt expirimenteren.

250

Handig om te expirimenteren met Crypto is ook Bitvavo. Bitvavo is een nederlandstalige exchange waarmee je op een eenvoudige manier bitcoins of andere cryptocurrency kan kopen en verkopen. Via ideal kun je makkelijk euro’s op je rekening storten waarna je direct bitcoins of andere cryptovaluta kunt aankopen. Het wijst zich eigenlijk allemaal vanzelf. Bitvavo ia inmiddels uitgegroeid tot de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Je betaald maximaal 0,25% aan kosten. Schrijf je hier in en betaal over de eerste € 1000,– geen handelskosten

Wallet

Wirex – een volwaardig VISA debetcard.

Het eerste wat ik nodig had, was een online wallet. Ik heb hierbij mijn keuze laten vallen op Wirex. Waarom? Omdat wirex een bijzonder handige en eenvoudig te gebruiken wallet is voor de meest gangbare cryptocurrency’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar Lumens en Waves. Verder is je Wirex direct gekoppeld aan een volwaardige Visa Debetcard. Hiermee kun je overal betalen waar Visa wordt geaccepteerd. Op het moment dat je deze wil gebruiken zet je eenvoudig jouw cryptocurrency’s om in euro’s en transporteer je ze via de Wirex app naar je creditcard. Waarna je er gewoon mee kunt betalen overal waar VISA wordt geaccepteerd. Ook kun je na verificatie van je account, gemakkelijk je eurorekening vullen via een Sepa Bankoverschrijving.

Klik hier om een Wirex account te openen.

Wil jij serieus geld verdienen met Cryptocurrency?

Maar wil jij nu echt Geld gaan verdienen met Cryptocurrency.  Leren Investeren en Traden in cryptomunten. Misschien is deze alles over crypto beginnnerscursus dan net iets voor jouw. Deze crypto beginnerscursus is namelijk jouw wegwijzer in de wondere wereld van cryptocurrency’s die ervoor gaat zorgen dat jij straks gaat meeprofiteren van het vele geld dat verdient wordt met cryptocurrency. Ik dacht dat nog geen jaar geleden ook dat dit helemaal niets voor mij was. Cryptomunten, bitcoin, blockchain het was allemaal abacadabra. Maar op een gegeven moment kon ik er niet meer onderuit. En wilde ik hier ook echt meer van weten.

En toen kwam de Crypto Masterclass training op mijn pad. Door te leren van ervaren experts kon ook ik geld verdienen met crypto’s. Leerde ik wat bitcoin en blockchain nu precies inhouden. En snapte ik hoe ik mijn geld voor mij kon laten werken. Ik leerde hoe je op een verantwoorde wijze kunt beleggen en je geld voor je kunt laten werken. Hoe leuk is dat.

Tja het was even een investering maar die haalde ik er ruimschoots uit. Blockchain en cryptocurrency’s zullen uiteindelijk iedereens leven veranderen, zoals het internet dit ook heeft gedaan. En daarin wil jij als online ondernemer toch niet achterblijven?

Nu Gratis Online Bitcoin trading

Voor mij was het even een investering. Maar goed nieuws Derek en Patrick van de Crypto Masterclass bieden nu tijdelijk een gratis online bitcoin training aan. Voor iedereen die kennis wil maken met Bitcoins en Cryptocurrency. Dus mocht je hier nu ook interesse in hebben, meld je dan hier gratis aan. En zet ook jouw eerste stappen op weg naar jouw crypto avontuur.

Na het volgen van deze training van 1,5 uur

  • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
  • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
  • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
  • Snap je hoe je de beste cryptomunten vind

Dus wil jij meeprofiteren van de Crypto hype schrijf je dan nu in.
Wacht niet te lang want er zijn maar 50 plekken beschikbaar.

Leer Alles over cryptocurrency met deze gratis training.
Je ontvangt direct een mail met 3 gratis e-boeken!

De Crypto Mastergids – voor bij de Online Training
De 7 beste manieren om online geld te verdienen
10 interessante redenen om te leren over crypto