Lees dit zorgvuldig voordat u gaat investeren.

Watmaaktjougelukkig.nl is geen geen bankorganisatie of ander type financieel bedrijf met een bankvergunning, en biedt geen bankdiensten of andere financiële diensten aan.

Deelname aan de verschillende investeringsmodellen geschiedt geheel op eigen verantwoording en voor eigen risico, waarbij watmaaktjougelukkig.nl en diens webmaster(s)op geen enkele wijze aansprakelijk kan worden gesteld voor enige schade of verlies, zowel materieel als immaterieel.

De deelnemer investeert op eigen risico en is bekend met het gegeven dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor vergelijkbare toekomstige prestaties. “Er is GEEN belofte of verklaring dat jij geld of een vastgesteld geldbedrag zult verdienen door gebruik te maken van deze producten en diensten.

Alle verdiensten, inkomsten of getoonde inkomensprojecties zijn slechts ter illustratie en er is GEEN garantie dat je winsten of commissies zult maken. Alle informatie, communicatie en afbeeldingen die op deze site te vinden zijn, zijn bedoeld als informatie en kunnen niet beschouwd worden als een aanbieding of als beleggingsadvies.

De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor alle kosten en lasten die online bedrijven in rekening kunnen brengen. Ook voor de afdracht van belastingen over de behaalde winsten is de deelnemer zelf verantwoordelijk.

watmaaktjougelukkig.nl en diens webmaster(s) kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, verliezen en kosten als gevolg van een wijziging van de voorwaarden en/of de werkwijze van de voorgestelde online bedrijven.

Zoals met elk bedrijf zullen resultaten variëren en alles zal afhangen van je persoonlijke vaardigheid, ervaring, kennis, verlangen om te slagen, persoonlijke ontwikkeling, je werkethiek, de tijd die je in jouw bedrijf steekt en een oneindig aantal variabelen buiten onze controle.

Er zijn onbekende risico’s in elk bedrijf, met name op internet en bij online bedrijven, waar veranderende trends en technologieën, licenties en wetgeving snel kunnen veranderen.
Er zijn ook veel variabelen tussen rechtsgebieden. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in jouw land kan worden uitgevoerd.

Het gebruik van onze website, de informatie die wij leveren, de producten en diensten die wij leveren moet gebaseerd zijn op jouw eigen inzet en jij gaat ermee akkoord dat bij gebrek hieraan- watmaaktjougelukkig.nl en diens webmaster(s), of enig ander bedrijf waarmee ik je laat kennismaken niet aansprakelijk is voor jouw succes of mislukking.

Nogmaals We bieden geen investeringsmogelijkheden en we bieden geen financieel advies.”